Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pacat de ingramadeala aia de mp...insa noise ,la fel cum am zis si pe share4 mi se pare enorm. dupa ce am deschis pozele le-am dat la 50% pentru a-l diminua.
28 iulie 2008, 12:04:38 • actualizat 28 iulie 2008, 12:21:17 (1 ori)
O fotografie facuta in parcul eolian Valea Nucarilor din Tulcea http://www.panoramio.com/photos/original/11008229.jpg # Extra information * Camera: DMC-FZ7 * Taken on 2007:05:12 18:34:54 * Exposure: 0.003s (1/400) * Focal Length: 6.00mm * F/Stop: f/6.300 * ISO Speed: ISO80 * Exposure Bias: 0 EV * No flash, Compulsory
Una din seria "Furtuna" http://www.panoramio.com/photos/original/12554164.jpg # Extra information: * Camera: DMC-FZ7 * Taken on 2007:09:05 22:42:21 * Exposure: 5.000s (1/0) * Focal Length: 6.00mm * F/Stop: f/2.800 * ISO Speed: ISO100 * Exposure Bias: 0 EV * No flash, Compulsory
o poza facuta de mine la mare ( mamaia ) pe o zi senina , am puso ca desktop pt ca e asa de linistita ( sau linistitoare ) , poza e facuta cu un aparat foto de 9 MegaPixeli ( am sa aflu curand si ce denumire are,firma etc etc )
si inca una facuta imediat dupa prima ( acelasi aparat foto )
mai ,deci s-a zis de n ori sa nu mai puneti poze intregi
un thumb si linkul catre cea mare...
in al doilea rand,da si tu un click dreapta pe poza si vezi ca e vorba de un Fujifilm FinePix nu stiu cat...
iar pozele sunt aiurea iesite.toti alearga dupa multi MP ,cand ...aveti mai jos samples cat de bine poata sa iasa o poza mica dar facuta cu ceva de calitate
@LucianGL, incearca sa faci ceva cu pozele acelea ca omori forumul. In primul rand o poza pentru a iesi bine trebuie sa incerci sa-ti imaginezi cum vede aparatul de fotografiat, apoi urmeaza alegerea momentului si nu in ultimul rand a peisajului/subiectului de fotografiat. Spor la pozat