am incercat si cu reinstalarea ActiveSync , si cu hardreset la tel si nu a mers . Reinstaleaza windowsu de pe calculator
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Decertificare si Deblocare ("decodare") gratuita SPV C500/C600
38 724 vizualizări
294 răspunsuri
Linkuri topic "Decertificare si Deblocare ("decodare") gratuita SPV C500/C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
18 februarie 2006, 14:13:56
Eu am avut ... Am reinstalat windowsul ...
am incercat si cu reinstalarea ActiveSync , si cu hardreset la tel si nu a mers . Reinstaleaza windowsu de pe calculator
am incercat si cu reinstalarea ActiveSync , si cu hardreset la tel si nu a mers . Reinstaleaza windowsu de pe calculator MW Liker
91 mesaje
din 15/02/2006
19 februarie 2006, 02:02:15
partea ciudata e ca pe alte calculatoare merge
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
19 februarie 2006, 12:44:06
Pai e normal ,ca e windowsul in alta stare decat cea de pe calculatorul tau . Singura solutie , din pacate , e reinstalarea windowsului . Sa nu dai hard reset la tel , sau sa te chinui sa reinstalezi activesync ca te chinui degeaba...am incercat eu de nush cate ori si degeaba .
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
03 martie 2006, 14:46:06
Am facut si eu marea greseala de a il decertifica in speranta ca imi va functiona aplicatia asta http://mobilewave.ro/forum/viewtopic.php?topic=836&page=6&mode= , care parea foarte interesanta, insa singurul lucru care l-am reusit a fost sa fac sa nu mai mearga ActiveSync-ul, nicidecum sa mearga aplicatia. Cum as putea sa certific la loc ? Se rezolva cu un restory factory setting ?
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
03 martie 2006, 15:06:59
djadi cu un hard reset se rezolva .
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
03 martie 2006, 15:32:33
@Frike Ai avut dreptate, thanks.
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
04 martie 2006, 13:27:14
Cred ca aplicatia HTC UNLOCK nu este buna ... eu l`am decertificat cu ea si nu mai mergea AGILE MOBILE .... si la ActiveSync ma gasea ca GUEST ... trebuie facut ceva cu aplicatia asta , sa avertizam lumea ... ma refer la HTC UNLOCK
MW Addicted
1448 mesaje
din 14/08/2005
Symbian
ar putea modifica un admin primul post... Parerea mea...
MW Luver
121 mesaje
din 18/12/2005
04 martie 2006, 19:44:52 • actualizat 04 martie 2006, 19:46:14 (1 ori)
salut. exista vreo aplicatie de deblocare direct de pe tel (fara cablu usb), un .cab, .exe ..etc. mie nu-mi mai vede tel si am incercat tot...
cum il pot debloca fara cablu...are cineva vreo idee? sa mearga AS prin BT? help please...
multumesc
ym: dragosbogoi
cum il pot debloca fara cablu...are cineva vreo idee? sa mearga AS prin BT? help please...
multumesc
ym: dragosbogoi
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
12 martie 2006, 13:11:14
...IATA FORMULARUL PT DECERTIFIERE...care trebuie trimis ca fax la 021 2033413 (Orange)
Declaratie
Subsemnatul...................................................., domiciliat in ........................ ........................................................................, posesorul BI/CI seria......... numarul ........................., declar pe proprie raspundere ca:
sunt proprietarul SPV-ului avand codul IMEI .......... a carui deblocare o solicit prin prezenta in scopul de a derula aplicatii si programe
nu voi incalca in nici un fel dreptul de proprietate intelectuala sau nici un alt drept al unui tert prin lansarea vreunei aplicatii pentru sau in legatura cu SPV deblocat
nu voi derula sau instala pe SPV nici o aplicatie sau program a carui utilizare este ilegala, injusta sau impotriva bunelor moravuri
nu voi derula sau instala pe SPV nici un virus, vierme, cal troian sau orice tip de contaminare distructiva, cod malitios ori program
De asemena am luat la cunostinta si sunt de acord ca in cazul in care voi incalca voit sau involuntar (in urma navigarii Internet) termenele si conditiile de mai sus, ORANGE ROMANIA isi declina responsabilitatea de a oferi software si hardware support pentru terminalul in cauza, identificat prin codul IMEI mentionat mai sus.
In cazul in care prin lansarea prin intermediul SPV de aplicatii sau programe este adusa orice atingere drepturilor vreunui tert, ma angajez sa despagubesc ORANGE ROMANIA S.A. pentru orice fel de daune, pierderi, penalitati inclusiv onorarii avocatiale la un nivel rezonabil, care I-ar putea fi imputate ca urmare a unei astfel de incalcari. Aceasta clauza va fi valabila pe o perioada nelimitata.
Data Semnatura
Declaratie
Subsemnatul...................................................., domiciliat in ........................ ........................................................................, posesorul BI/CI seria......... numarul ........................., declar pe proprie raspundere ca:
sunt proprietarul SPV-ului avand codul IMEI .......... a carui deblocare o solicit prin prezenta in scopul de a derula aplicatii si programe
nu voi incalca in nici un fel dreptul de proprietate intelectuala sau nici un alt drept al unui tert prin lansarea vreunei aplicatii pentru sau in legatura cu SPV deblocat
nu voi derula sau instala pe SPV nici o aplicatie sau program a carui utilizare este ilegala, injusta sau impotriva bunelor moravuri
nu voi derula sau instala pe SPV nici un virus, vierme, cal troian sau orice tip de contaminare distructiva, cod malitios ori program
De asemena am luat la cunostinta si sunt de acord ca in cazul in care voi incalca voit sau involuntar (in urma navigarii Internet) termenele si conditiile de mai sus, ORANGE ROMANIA isi declina responsabilitatea de a oferi software si hardware support pentru terminalul in cauza, identificat prin codul IMEI mentionat mai sus.
In cazul in care prin lansarea prin intermediul SPV de aplicatii sau programe este adusa orice atingere drepturilor vreunui tert, ma angajez sa despagubesc ORANGE ROMANIA S.A. pentru orice fel de daune, pierderi, penalitati inclusiv onorarii avocatiale la un nivel rezonabil, care I-ar putea fi imputate ca urmare a unei astfel de incalcari. Aceasta clauza va fi valabila pe o perioada nelimitata.
Data Semnatura
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
12 martie 2006, 13:16:50
dupa cele citite aici,mai bine decertific cu HTC unlock.
MW Addicted
1882 mesaje
din 29/01/2006
12 martie 2006, 13:17:05
...adaugati o adresa de email si numarul de telefon...dupa o sapt si ceva primiti pe email un fisier la care adaugati .exe si il instalati prin ActiveSync...si pastrati acel exe in calculator pt decertifieri ulterioare
...ATENTIE!!! scrieti corect acel IMEI ...fisierul este facut special pt IMEI-ul trimis....
...ATENTIE!!! scrieti corect acel IMEI ...fisierul este facut special pt IMEI-ul trimis....
MW Veteran
648 mesaje
din 03/07/2005
13 martie 2006, 10:40:42
decertificarea/deblocarea sunt valabile si pt motorola mpx220? sau doar pt SPV?
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CElenzexe 12-03-2006 13:17:05
...adaugati o adresa de email si numarul de telefon...dupa o sapt si ceva primiti pe email un fisier la care adaugati .exe si il instalati prin ActiveSync...si pastrati acel exe in calculator pt decertifieri ulterioare...ATENTIE!!! scrieti corect acel IMEI ...fisierul este facut special pt IMEI-ul trimis....
MW Veteran
648 mesaje
din 03/07/2005
14 martie 2006, 14:21:27
decertificarea este valabila si pt mpx220,nu?
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter