Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Decertificare si Deblocare ("decodare") gratuita SPV C500/C600
38 724 vizualizări
294 răspunsuri
Linkuri topic "Decertificare si Deblocare ("decodare") gratuita SPV C500/C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
24 decembrie 2005, 01:50:04
unde ai incercat sa copiezi fisierul? Cum l-ai deschis? Cat spatiu liber mai ai? Incearca sa-l copiezi in Storage\My Documents si ruleaza-l de acolo. Daca apare ceva de genu "This program comes from an untrusty ... " dai Ok/Accept
MW Liker
52 mesaje
din 22/09/2005
Windows CE
garantat merge.eu am reusit dupa citirea acestui topic, insa incearca sa faci diferenta intre decertificare si deblocare nu merg amandoua cu acelasi program.daka am reusit eu si tu poti sigur.eu am telu de 6 luni si nu am reusit sa instalez alt rom dar va veni si ziua aia.cel mai tare forum pentru SPV uri e kiar asta.
Începător
4 mesaje
din 24/12/2005
24 decembrie 2005, 02:15:42
miky 24-12-2005 01:55:35
garantat merge.eu am reusit dupa citirea acestui topic, insa incearca sa faci diferenta intre decertificare si deblocare nu merg amandoua cu acelasi program.daka am reusit eu si tu poti sigur.eu am telu de 6 luni si nu am reusit sa instalez alt rom dar va veni si ziua aia.cel mai tare forum pentru SPV uri e kiar asta.si se pare ca nu pot sa-l decodez...
MW Liker
52 mesaje
din 22/09/2005
Windows CE
titus man
rima data baga programu cu registri. skimbi valuarea akolo 1 si 40 dai restart. bagi programu spv developer in telefon instalezi ce se poate din el, dupa kare scoti acelasi program pe destop la pc il dezarzivezi si dai clik,pe toate. unu dintre ele se va deschide sigur. are simonloak dai clic akolo dai agree si astepti daca ai si net daka nu nu te mai obosi.urmeaza restart si e garantat DECODAT asta e varianta batraneasca pe aia oficiala o gasesti la
inceputu Topicului.Mult succes
rima data baga programu cu registri. skimbi valuarea akolo 1 si 40 dai restart. bagi programu spv developer in telefon instalezi ce se poate din el, dupa kare scoti acelasi program pe destop la pc il dezarzivezi si dai clik,pe toate. unu dintre ele se va deschide sigur. are simonloak dai clic akolo dai agree si astepti daca ai si net daka nu nu te mai obosi.urmeaza restart si e garantat DECODAT asta e varianta batraneasca pe aia oficiala o gasesti la inceputu Topicului.Mult succes
Începător
4 mesaje
din 24/12/2005
24 decembrie 2005, 12:16:22
Miky asa am facut dar nu merge... nu pot sa copiez in telefon programul de editat registri...
MW Liker
52 mesaje
din 22/09/2005
24 decembrie 2005, 17:58:43
vezi ca sunt 2 programe de rgd asta incercale pe amandoua si dane vestea buna
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
27 decembrie 2005, 02:03:29
titus mie mi-a mers din prima ... nu stiu ce sa mai zic..
Incearca sa-i dai un hard reset. Instructiunile le gasesti aici
Dupa aia urmeaza din nou etapele de decertificare
Incearca sa-i dai un hard reset. Instructiunile le gasesti aici
Dupa aia urmeaza din nou etapele de decertificare
MW Addicted
892 mesaje
din 02/09/2005
03 ianuarie 2006, 10:39:11
Acum cateva zile am fost nevoit sa-i dau SPV-ului un hardware reset. Dupa resetare, am observat ca s-a recertificat. Nu exista nici o modalitate prin care telefonul sa ramana decertificat si dupa resetare?
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
pentru cei care nu au acces la un pc, exista aici, cu extensia cab, registry editor. bafta.
Eu am tel-ul decertificat si decodat. Danke, DSF&ZoneMR
Eu am tel-ul decertificat si decodat. Danke, DSF&ZoneMR
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
Titus, regeditSTG, trebuie luat cu pcul si trimis pe tel. daca nu ai pc, ia, de pe adresa din postul meu anterior. Urmeaza pasii... iar dupa, inchide si regeschide telefonul.gata. tel e decertificat. pentru mai multa siguranta in viitor, copiaza regedit in card. bafta!
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
Dsf nici al doilea link cu aplicatia regedit nu e bun. nu reusesc sa downloadez aplicatia. imi spune ceva de genu imposibil de găsit fișierul. care e problema? începe să descarce și pe la 10 kb îmi da acea eroare. help me
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Symbian
@gabbo nu... @alin chiar acum am testat. Linkurile de la regedit sunt bune. Descarcă fișieru ăla cu un pc și trimite-l pe telefon.
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
am luat softul PHM registry editor pe telefon și nu reușesc să îl decertific. îmi spune UNABLE TO PERFORM THIS OPERATION. am urmărit pas cu pas ceea ce trebuie să fac.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
20 ianuarie 2006, 19:59:00
Alin_aka_zoner pai modifica registrii cu regeditSTG si nu cu "PHM registry editor".
Altfel nu merge modificarea unor key-uri din registrii, doar dupa ce e decertificat telefonul. Cica regeditSTG este aprobat de HTC (asa am citit nu stiu unde), de aceea poti face modificari in registrii uriunde vrei .
Altfel nu merge modificarea unor key-uri din registrii, doar dupa ce e decertificat telefonul. Cica regeditSTG este aprobat de HTC (asa am citit nu stiu unde), de aceea poti face modificari in registrii uriunde vrei .
Începător
11 mesaje
din 23/01/2006
23 ianuarie 2006, 22:21:56
Salut si mie imi da aceasi eroare ca a lui titus cand incerc sa copiez regeditSTG.exe pe telefon,oriunde as vrea,si pe card la fel "make sure your mobile device has sufficient memory, that the file is not set as read-only, and that you have permision to copy this file type".Si am destula memorie libera.Ati gasit vre-o solutie?
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter