Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mai, baieti am citit postarile voastre si ma intreb: stiti sa gatiti? Mie_mi place mancarea de fast_food, ciorba de pui/perisoare cu smantana (facute de mine ), sarmalutele(tot cu smantana), tochitura de carne de porc(si friptura!cu castraveti murati), rasol de piept de pui, pizza prosciuto, placinta cu branza(si cu gem!), branza de vaca frecata cu ulei si sare(normal) cu salata de rosii,ceapa,castraveti si gogosari; carnati facuti de fam mea prajiti si cu salata de varza, etc. Si am numai 53 de kg!
Lista mea(as fi putut sa o fac mai lunga dar ma tem sa nu se termine timpul alocat scrierii unui Post ): -ciorba radauteana -pizza al diavola -peste(un tip de peste adus din moldova) -cartofi: fie prajiti fie facuti in tava la cuptor [o sa va arat si poza] -cotlet de porc
@bunelu, chiar in week-end-ul asta am mancat vinete, nu cred ca sunt cu maioneza, dar in orice caz sunt bune :yum:
22 august 2005, 20:50:01 • actualizat 22 august 2005, 20:50:59 (1 ori)
ISKENDER,un soi de kebap la farfurie cu iaurt rece si carne de pui calda si bucatele de lipie.delicios PS.n-am mai mancat de mult ,a dat faliment restaurantul turcesc din mall care avea asa ceva