Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
De la inceput subliniez ca prin reteta puteti intelege orice: -atmosfera -muzica -farse -reteta(e) culinara,de drink -etc etc etc. So,cum ii faceti sa se simta bine si sa-si aminteasca cu placere de un mini-party?
06 august 2005, 23:08:31 • actualizat 06 august 2005, 23:19:58 (2 ori)
Eu ii dau gata cu frigarui facute-n casa(apartament in bloc). de ce aveti nevoie: -1 bucata gratar-eu folosesc gratar cu capac ,format din 2 parti-una in care se pune apa ,grilajul de gratar peste care vine capacul. -bete de frigarui-le gasiti la alimentara,de acolo le-am luat -piept pui,rosii,ardei gras,ceapa. -piper,oregano,mirodenii. Pofta mare!
PS.voi nu primiti musafiri sau de ce-i pustiu acest topic? )
Familia mea primeste musafiri cu mancaruri traditionale: salata de beof (sper ca asa se scrie), sarmalute, snitele, parjoale, ciorba de pui, pui cu smantana, iar ca desert tarta cu fructe.. @IPX nu ma pune sa-ti dau retetele ca nu le am deloc cu gatitul ... Dar daca vrei o intreb pe mama )
Ok ... eu ma pricep sa fac omleta .. doar atat: spargi niste oua (3-4), le bati bine intr-un vas.. si incepi sa pui chestii care iti plac. Eu pun bucatele de sunca, rosii-ardei-ceapa verde (taiate marunt) niste cascaval ras si condimente. Pui la prajit in ulei incins si gata. Bon apetit!
Eu nu ii servesc neaparat cu mancare... Doar au ce manca acasa (sau nu?). Daca e chiar un eveniment mai important,ii servesc (mai bine zis ii serveste mama) cu un clasic 'gratar' cu cartofi pai si/sau o ciorba de perisoare etc.
06 august 2005, 23:56:50 • actualizat 07 august 2005, 00:58:31 (1 ori)
Cum este pe la toti, nu serversc/construiesc (vorba unui prieten) mancarea
Bucate pregatite de maica-mea pentru maine(duminica) : sarmale, ciorba radauteana(o ciorba din zona mea[Daca vreti fac rost de reteta]), ardei umpluti, kilimandjaro( o prajitura)
07 august 2005, 09:08:42 • actualizat 07 august 2005, 09:09:57 (1 ori)
eu va recomand o reteta usoara si racoritoare (nu neaparat pentru musafiri,ci pentru sufltetul vostru): --pepene galben,taiat in 2 si curatat de seminte --orice fel de inghetata preferati --lasati pepenele in coaja,doar il curatati de seminte,umpleti jumatatile de pepene cu inghetata si lasati structura la congelator pentru cateva minute...atentie sa nu inghete pepenele... este o reteta delicioasa si...de vara
07 august 2005, 10:57:11 • actualizat 07 august 2005, 11:07:36 (1 ori)
se da urmatoarea ipoteza: -prieteni/amici in vizita cum ii faceti sa se simta bine? -atmosfera? -muzica? -farse? -drinks? PS.lasam mancarea deoparte,vad ca v-ati cramponat la bucatele alese )
De obicei nu stau cu musafirii acasa, au iesit din casa pt a sta la mine in casa? Nu cred! In situatia asta se ia un gratar o naveta doua de bere se suna la un taxi si apoi ne hotaram unde mergem! Dar daca situatia impune sa raman acasa, sun repede la o firma de catering, comand 'X'-portii de ciorba de burta (de unde mananc eu e excelenta), restul de chestioare le gasesc la 'mag. din spate', si pt a fi o reteta completa, cateva sticle de vin rosu si f. multa vorba! DISTRACTIE PLACUTA