Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Garmin Mobile XT pentru Symbian Series60
248 067 vizualizări
2 146 răspunsuri
Linkuri topic "Garmin Mobile XT pentru Symbian Series60"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Symbian
si la voi ramane-n urma?la mine diabea dupa ce trec de o intersctie mio arata
07 noiembrie 2008, 17:30:46
Are multe bug-uri.Pe zi ce trece gasesc altele noi.Azi de exemplu undeva intre Barlad si Tecuci (in prima localitate dupa barlad) Figuram pe harta ca si cand as fi mers paralel cu drumul la o distanta considerabila si chiar mai mult decat atat ma stresa cu "Recalculare traseu" si a tinut vreo 10km.Apoi aceeasi chestie cu harta undeva intre Tecuci cu Tisita.So...Garmin Suxxx.
Symbian
ca tomtom nui unu.dar pe n96 nu pot sa scriu adresele.asa ca sunt obligat sa folosesc garmin
Symbian
tomtom? Are harta detaliata?vreau si eu atunci
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
doritori de tom tom , intrati aici
Veti fi foarte dezamagiti de harta !
Veti fi foarte dezamagiti de harta !
Symbian
eu àl folosesc àn italia/franta,dar nu mam referit la harti,mam referit la soft
Începător
15 mesaje
din 03/11/2008
08 noiembrie 2008, 15:20:14
Problemuta
Am urmat indicatiile si am reusit sa instalez R.o.ad 2006.
Deci harta Romaniei era ok!
Mi am instalat pe PC si City Navigator Europe NT v9 (1,38GB) i am dat sent to device a durat o ora sa o transmita.
Am deschis garminul nu mi a mai cerut nici un cod ..am hartile dar mai putin Germania,Franta,Italia.....in MapSource imi apar toate dar in telefon??
Oare unde am gresit??
Revin
Tocmai am facut o tura cu masina.
Se pare ca nu mai foloseste Road 2006 ci harta noua pusa de mine care este mult inferioara celeilalte. Nu mi vede drumurile judetene pe care ROAD LE VEDEA...
In fisierul GARMIN am afa:
GMAPBMAP.IMG 10248 MB
GMAPSUPP.IMG 1247 MB
si un SW.UNL
??
Am urmat indicatiile si am reusit sa instalez R.o.ad 2006.
Deci harta Romaniei era ok!
Mi am instalat pe PC si City Navigator Europe NT v9 (1,38GB) i am dat sent to device a durat o ora sa o transmita.
Am deschis garminul nu mi a mai cerut nici un cod ..am hartile dar mai putin Germania,Franta,Italia.....in MapSource imi apar toate dar in telefon??
Oare unde am gresit??
Revin
Tocmai am facut o tura cu masina.
Se pare ca nu mai foloseste Road 2006 ci harta noua pusa de mine care este mult inferioara celeilalte. Nu mi vede drumurile judetene pe care ROAD LE VEDEA...
In fisierul GARMIN am afa:
GMAPBMAP.IMG 10248 MB
GMAPSUPP.IMG 1247 MB
si un SW.UNL
??
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
08 noiembrie 2008, 15:59:10
vezi undeva ca trebuie sa aibe in aplicatie o optiune de alegere hatra
Începător
15 mesaje
din 03/11/2008
08 noiembrie 2008, 16:49:22
Am cautat nu am gasit posibilitatea de a schimba hartile..am gasit tarile care nu apareau ..trebuia sa astept mai mult si le vede..
Symbian
:-o 10gb? Sau vad rau? 10248Mb
Începător
15 mesaje
din 03/11/2008
08 noiembrie 2008, 17:03:56
10248 kb
scuze erau kb tel are 8 gb
scuze erau kb tel are 8 gb
MW Addicted
1733 mesaje
din 03/05/2005
15 noiembrie 2008, 19:59:53
Stiu ca nu e topicul adecvat,dar nu sunt adeptul crearii a jde mii de topicuri...in fine: Stiti cumva daca exista Garmin pt PC/laptop?
Începător
1 mesaje
din 17/11/2008
17 noiembrie 2008, 12:22:13
Salutare! Am instalat si eu Garmin pe un nokia n95 8g de la Pex.Merge super...apropo, MERSI MULT PEX!!!As mai vrea sa-mi spui cum pot pune si harti de europa, ca-mi sunt necesare.
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
17 noiembrie 2008, 14:21:35
nu-i de la mine.whatever.eu sunt de parere sa cauti fiecare harta in parte,sa o transferi si s-o deblochezi.si s-o folosesti in momentul in care esti in tara respectiva.pentru ca hartile luate separat sunt mult mai precise si mai complexe decat harta europei intreaga.ma rog,asta e parerea mea,faci cum crezi de cuviinta
MW Luver
113 mesaje
din 18/09/2005
Symbian
pentru Europa de vest oricum hartile sunt foarte precise. Acum daca te duci sa faci offroad in Austria poate ti-ar trebui o harta gen Road insa ma indoiesc. Pentru harti, cautati-le pe torrenti gen mininova, isohunt, etc.
Înapoi la Software Symbian S60
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter