Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Da, merci Sam. Am gasit si arhiva cu tutorialul pus de copilu (moca ), l-am instalat cu bine, dar acum nu stiu sa-l folosesc La pasul 8, am selectat "Utilizare GPS atasat", cum zicea, si voia sa activeze bluetooth si sa caute ceva.. normal ca nu a gasit nimic, din moment ce nu am un reciver. Sa nu mearga Classicul meu de Nokia 6120 fara reciver? Sau merge si sunt eu prea donk?
29 octombrie 2008, 18:07:30 • actualizat 29 octombrie 2008, 18:08:03 (1 ori)
Nu-mi dau seama ce gresesc. Am instalat Garminul,si am bagat o harta a Romaniei in format .img. Imi arata locatia pe harta dar nu poate calcula nici o ruta. Am instalat si Map Source de la RO.A.D, incerc sa o deblochez folosind codul 931, imi zice ca deblocata insa cand selectez harta nu se face roz, deci nu pot trimite nimic pe mobil. Ceva sugestii?
30 octombrie 2008, 00:40:00 • actualizat 30 octombrie 2008, 00:46:34 (1 ori)
Update: defapt cred ca se pierduse semnalul GPS si de aia nu calcula ruta . Ramane insa problema cu mapsource-ul care desi aparent imi accepta codul de 25 de caractere pe care il bag, tot nu ma lasa sa transfer harta in GPS.
02 noiembrie 2008, 10:24:21 • actualizat 02 noiembrie 2008, 10:55:27 (1 ori)
cine ma ajuta si pe mine sa bag fisierul cu radare fixe?Am luat fisierul cu ultimele updaturi,am instalat softul de la garmin,dar nu imi recunoaste telefonul... .........am reusit sa transfer.Cand conectez tel. la pc. trebuie sa selectez in modul transfer data,nu pc suite.Acum as mai vrea daca are cineva niste POi-uri actualizate in 2008,si mult mai complexe...
hm cum actualizez poi..radarele ? *sunt mai tolomac puteti pune pasi sau un link aici??
Multumesc
downloadezi PoiLoader de pe siteul lor,il instalezi,conectezi telefonul la pc(Dar in modul transfer data,nu nokia pc suite)si programul PoiLoader iti va detecta automat telefonul,si tu decat selectezi fisierul cu poi-uri