Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ma omule, mai bine te abtineai, acum am alta parere despre tine, si poate si alti la fel. Eu zic sa gandesti inainte sa scri ceva, asta daca ai cu ce. Fara suparare.
Jocul ala din arhiva zici c-ar fi ripuit In cazul asta ar trebui pus undeva pe telefon Este o solutie cam neobisniuta daca ar fi functional jocu' asa M-as mira ca dupa copiere sa-l poate vedea aplicatia ca si instalat si full gata de jucat
Man eu am pus jocul si tot ce stiu,e ca e doftorit deja,cum anume se pune nu stiu,ca am ancercat mai multe variante si nu merge nici de frica...l-am postat aici,an ideea ca voi gasi pe unul cu mai multa materie cenusie decat mine,sa ma edifice...
si totusi, pacat.. Fara binpda noi stam pe tusa.. Ultimele jocuri prince of persia, monopoly si nfs sunt aparute de max 10zile iar asphalt si sudoku sunt de aproape 2luni nu cum zicea cineva ca toate-s de 2luni.
Cica Nokia ar fi gasit o solutie prin care jocurile de Ngage sa nu mai poata fi piratate... Deci luati-va adio de la jocuri de Ngage Free . Oricum la ce grafica naspa aveau imi pierdusem interesul pt ele