Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
....si inca ceva, unde gasesc specia de peste "blue marlin" in costa rica la hooked on?
Se gaseste prin zona Manzanilla Daca nu reusesti sa-l prinzi pentru quest vei reusi cand va fi concurs cu asemenea peste si atunci vei implini si quest-ul si-ti vei adauga XP caci e un peste mare si, unul chiar pe cale de disparitie
Salut am si eu un nokia e 51 va rog sa ma ajutati sa instalez n-gage pe el!
Hai sa.ti dau un sfat prietenesc: 1.Cauta cu vreo 5 pagini inapoi si gasesti tot ce ai nevoie+jocuri 2.De fiecare data trebe sa intrebe cateun user nou asta ? Cauta frate si gasesti;)
Am si eu un N80 pe care am instalat Drakkarious 3.01 PreFP1 si N-Gage 1.01 Build 1296.Am descarcat si pus pe card:Asphalt 3.n-gage,One.n-gage,Space Impact Kappa Base.n-gage,Tetris.n-gage.Le instalez pe card si in momentul cand vreau sa joc imi da :KERN.EXEC 3.si iese din joc. Ce trebuie sa fac? Multumesc!
Am si eu un N80 pe care am instalat Drakkarious 3.01 PreFP1 si N-Gage 1.01 Build 1296.Am descarcat si pus pe card:Asphalt 3.n-gage,One.n-gage,Space Impact Kappa Base.n-gage,Tetris.n-gage.Le instalez pe card si in momentul cand vreau sa joc imi da :KERN.EXEC 3.si iese din joc. Ce trebuie sa fac? Multumesc!
Am rezolvat problema ! Dar acum apare altceva:Cum fac sa pot juca pe n80 in modul full screen? Dau o bere cui imi spune!
24 februarie 2009, 21:26:54 • actualizat 24 februarie 2009, 21:27:28 (1 ori)
.....va rog mult, cine imi poate da salvarile de la hooked on creatures of the deep daca le aveti macar pana la level 9 sau 10! pur si simplu mi-au disparut toate salvarile din joc asa din senin, m-a dat iar de la level 1 in costa rica si aveam level 13 cu majoritatea questurilor facute ((( !imi vine sa sparg telefonul
Incearca sa mai faci un back-up la ele din cand in cand Iti dau salvarile mele cu nivel 14 daca vrei sa incerci Numa' de curiozitate, as vrea sa-mi spui si mie daca-ti merg si daca este totu'-n regula, in caz ca le vei folosi p-astea
merg perfect mersi man, m-ai salvat! si eu eram pe la level 13 aveam facute multe questuri, ajunsesem la questul cu sirena in care primeam gps-ul, dar pur si simplu salvarile jocului s-au resetat din senin si m-a dat din nou de la level 1 , cred ca din cauza ca i-am dat conectare in arena si m-a prins ca il am cracked jocul !