Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
raul ms mult o intrebare: merge doar prin apn internet? da eroare de conexiune aplicatia
Pai.. scrie prin topic ca merge cu apn wap. Citeste topicul cu setarile din aria Windows Smartphone. E sticky. Iti recomand si celalte topicuri de acolo, multe dintre aceste probleme sunt acoperite.
de ce nu merge ptv-ul pe ppc prin conexiune wi-fi?am incercat tot ce ati zis pe aici....de fapt merge dar f sacadat indiferent de tipul conexiunii pe care il aleg....de semnalul wireless nici nu se pune problema,stau la 2 m de router,deci semnal full...multumesc
de acasa ma conectez,am facut o conexiune wireless la pc,si ma conectez la ea,dar in ptv posturile merg ff greu,sacadeaza....provider Telecom Germany,daca are vreo importanta...
Pai are cea mai mare importanta... esti pur si simplu prea departe... sunt mii de oameni care acceseaza serviciul zilnic... in afara Romaniei este aproape imposibil sa ai norocul sa se miste cursiv chiar si pe 128 kbps.
Salut, Pe SPV M700 nu functioneaza. Mesajul care apare este: @Acest utilizator nu exista in baza de date De existat exist, sunt inregistrat, ma pot loga de pe pc...
Imi da si mie eroarea asta uneori..in plus nici nu imi apare lista cu toate canalele. Nu stiu acum daca s-au remediat aceste probleme, n-am mai folosit de mult ptv din cauza lor.