Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
nu vreau sa fiu offtopic si sa supar pe cineva...e ultimul mesaj pe care il mai scriu... veneau acasa catalin cu sora ei sanziana cu masina. si cand au depasit o alta masina,avand vitaza mare,a pierdut controlul masinii(un rahat de logan,care nus bune de nica!) si a intrat untr-un stalp de la facut in 3 bucati...el a murit in drum spre spital.ea e in coma. am auzit ca a iesit din coma acum.ea nu stie inca de fratele ei ca a murit ca ar fi un soc prea mare pt ea... ea are un cheag de sange pe creier si e posibil sa o opereze... ma rog la dumnezeu sa fie totul bine... e ultimul post...multumesc pt intelegere moderatorilor...
Ce pot sa mai spun... Ii doresc prietenei tale să gaseasca puterea sa-si dorească sa mai simtă adierea vântului, căldura soarelui... In momente că acestea ma bucur ca am renuntat la școala de soferi...
Odihneasca-se in pace si sper ca totul sa se termine cu bine. Stiu ca acest post nu va insemna material nimic, dar sper ca spiritual sa te ajute. Fie ca Dumnezeu sa va fie aproape!
La cate lucruri rele se intampla , ne face sa ne gandim de ce ni se intampla chiar noua ( In cazul tau , lui catalin ) . Dar din pacate , vrem nu vrem , aceste lucruri se intampla , si trebuie sa infruntam problemele cu cat mai multa tarie , si sa trecem mai departe... Imi pare nespus de rau , si nici nu pot sa imi inchipui prin ce trece familia lui catalin , si tu , deasemenea , ... Tot ce spun este ca imi pare rau , si ca suntem alaturi de tine , cu sufletul si cu inima . Noi aici suntem o mica familie si trebuie sa ne ajutam la nevoie . Am fost , suntem si vom fi in continuare alaturi de tine !
nu stiu care au fost circumstantele accidentului jhonny...stiu ca e un logan albastru NT CAS ** si s-a izbit de un stalp... va rog mult sa va rugati si voi,chiar daca nu ii cunoasteti,sa fie totul bine... va multumesc din suflet pt tot!