Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
12 august 2005, 14:12:45 • actualizat 12 august 2005, 14:20:10 (1 ori)
Pe data de 20 august (anul curent), in orasul Iasi va avea loc o mini reuniune WAPiX. Cine are posibilitatea sa ajunga pe aceasta data in Iasi, este invitat sa posteze in acest topic ..
@ipx .. Anunturi de genul asta .. Nu pot sa dau PM la toata lumea, iar pe chat, mai rar cand se strange multa lume ...
Aceasta reuniune, a fost initiata de mine si Bunelu. Pana in prezent, au confirmat venirea lor in Iasi, urmatorii useri: Codyms, giovanna, johny si probabil Lala Me
Mai bunelu s-ar putea sa ajung si eu in perioada asta la Iasi, si as sta pana pe 20. Dar dane si tu mai multe detalii: unde va avea loc aceasta intrunitre? In ce consta? Cat o sa dureze?
Care sunteti la mare? Haideti in Costinesti! In seara asta la 9 o sa fie Noaptea devoratorilor de publicitate cine vrea sa ne intalnim acolo, sa ma sune la 0742323690 sau mesaj chat enjoy la 3DWARD! Va astept!
Carabulea inca nu am stabilit .. Dar in principiu vom merge la mall. Acolo vom manca ceva, vom bea si ne vom simti bine. Vom discuta pentru a ne cunoaste mai bine si poate mergem si la un biliard .
Dragi prieteni tin sa va anunt ca a trecut un an de cand m-am lasat de fumat, dar probabil nu va intereseaza. Anul acesta nu pot veni la Iasi, probabil la anul. Va doresc distractie placuta!