Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ma bucur pentru Mobile Wave. Pentru cei care stiu ca am spv: *Am o problema de soft si nu pot intra des pe MobWave. *Pana se rezolva, voi intra din cand in cand , de pe un Pc.
Am un anunt important de facut! Din data de 7 Decembrie eu nu mai am telefon! De ce? Pentru ca traim in Romania! Adica mi-a fost furat telefonul! Si momentan nu am un telefon capabil de navigare pe WAP! Nu stiu pana cand nu mai intru pe forum , dar voi intra. Pana atunci , rugati-va sa moara individul care mi-a luat telefonul.
Am un anunt important de facut! Din data de 7 Decembrie eu nu mai am telefon! De ce? Pentru ca traim in Romania! Adica mi-a fost furat telefonul! Si momentan nu am un telefon capabil de navigare pe WAP! Nu stiu pana cand nu mai intru pe forum , dar voi intra. Pana atunci , rugati-va sa moara individul care mi-a luat telefonul.
daca vrei, pana atunci, iti pot trimite eu un tel compatibil gprs
p.s. am uitat sa va spun in postul anterior. resoftez, limba romana, decodez, repar soft, decodez nokia 3g(cam scump), etc
cine e din brasov sau din apropiere, il rog sa imi dea URGENT un bip sau un telefon pe 0748948888. vin azi in bv(in 1-2ore) si am nevoie de 1 informatie. multumesc.