Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
poza din primul post al topicului nu e reprezentativa pentru modelul asta, nu ? Am vazut reclama la tv cu acest model si era ceva cu slide-ul in stilu tytn 2 si touchscreen ! Ori confund eu !
Si caracteristicile sunt gresite.Pe vremea aia era in stadiul de proiect,iar pe Google apareau tot felul de informatii despre el,multe dintre ele fiind eronate. Si acum,daca cauti N98 pe Google,gasesti imagini si ceva informatii despre el,dar in proportie de 85% sunt gresite.N98 nici macar nu a fost anuntat.
E naspa fara accelerator grafic si FPU. PS: Daca ar fi aratat ca poza din primul topic, poate, ar fi fost mai interesant. Mie unu' imi place mai mult S60UI, in comparatie cu S60TouchUI.
am "butonat" si eu astazi unul! sincer ma asteptam la mult mai mult. e drept ca nu am avut timp sa intru in amanunte,dar,la prima vedere...in afara de 32G si camera de 5MP ... bine,ecran mare si slide ok... mie mi se pare ca arata a "ieftin"