Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
sa nu uitam ca acum le apartine in totalitate sistemul de operare Symbian s60,chiar daca are memorie mare eu asa calcula ca fiind un - (minus) ,pentru ca un card de memorie este mai sigur,daca dau format se duce tot ce am bagat pe el.Totusi pretul cred ca va fi pe masura!
Parerea ta. Uite n95 8gb memoria telefonului e de 100mb si la n96 ce are 16 gb are memoria 100mb si are un microhard de 16 gb deci daca dai format nu pierzi decat ce e pe partitia c sa zic asa... Cat despre symbian s60 nu stiu dca stiati dar samsung e cu mult peste nokia... Poi samsung a scos deja os9.4 pe cand nokia deabea akum au anuntat acest sistem pe n97
Si as vrea sa mai mentionez ca nu imi place rezolutia foarte ciudata a displayului,dde ce nu fac si cei de la Nokia un telefon capabil cu display normal (240*320,640*580 sau WVGA) ?! Nu inteleg ,sa zicem ca aplicatii pentru sistemul os9xbla bla ar fi,dar cum or sa ruleze pe o asemenea rezolutie ?? ( daca or sa ruleze )
Si as vrea sa mai mentionez ca nu imi place rezolutia foarte ciudata a displayului,dde ce nu fac si cei de la Nokia un telefon capabil cu display normal (240*320,640*580 sau WVGA) ?! Nu inteleg ,sa zicem ca aplicatii pentru sistemul os9xbla bla ar fi,dar cum or sa ruleze pe o asemenea rezolutie ?? ( daca or sa ruleze )
Majoritatea aplicatiilor nu au treaba cu rezolutia..dar nu ai tu treaba cu telefoanele
sa nu uitam ca acum le apartine in totalitate sistemul de operare Symbian s60,chiar daca are memorie mare eu asa calcula ca fiind un - (minus) ,pentru ca un card de memorie este mai sigur,daca dau format se duce tot ce am bagat pe el.Totusi pretul cred ca va fi pe masura!
Parerea ta. Uite n95 8gb memoria telefonului e de 100mb si la n96 ce are 16 gb are memoria 100mb si are un microhard de 16 gb deci daca dai format nu pierzi decat ce e pe partitia c sa zic asa... Cat despre symbian s60 nu stiu dca stiati dar samsung e cu mult peste nokia... Poi samsung a scos deja os9.4 pe cand nokia deabea akum au anuntat acest sistem pe n97
este un telefon de dame mai mult am vazut cateva filmulete,se misca foarte bine ,arata putin prea feminin ) rezolutia este de tot ,sistemul de operare din nou . poate daca avea Windows Mobile ar fi fost mai bine in rest e ok.
10 iunie 2009, 10:35:34 • actualizat 10 iunie 2009, 10:36:14 (1 ori)
N 97 : Mass Storage Memory 32 GB NAND Memory 256 MB SDRAM Memory 128 MB Memory Card type Micro SD Memory Card Features Hot Swap Maximum Memory Card Size 16 GB Maximum Heap Size Unlimited Maximum JAR Size Unlimited
CPU Count Single CPU CPU Type ARM 11 CPU Clock Rate 434 MHz
30 iunie 2009, 20:22:10 • actualizat 30 iunie 2009, 20:24:10 (1 ori)
astazi m-am jucat cu un Nokia N97, nu stiam ca a aparut.. ce-i drept nu avea pret pus, era doar de 'expozitie' , de testat ( intr-un media markt, la standul cu telefoane ) .. destul de dragut , din material destul de calitativ, slide-ul merge super finut si un ecran destul de mare..