Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Primul bilet Gloria Buzau-Craiova X pauză,Unirea Urziceni-vaslui X2D ,atl.Madrid 1,si bomba:D cfr-Gloria bistrita X2 cota de 8 la egal si 25 la victorie si nu mi-e frica ,emotii am la buzoienii mei:p castig maxim =810 lei cu ,cota de 25 normal
03 mai 2008, 12:20:10 • actualizat 03 mai 2008, 19:47:32 (1 ori)
Eu am pus Buzau-Craiova 2 p,bomba ar fi Ceahlaul-Timisoara 2 ,si am mai pus pe 4 meciuri din Spania da la mine m-a scos.Astept meciuriile din spania.Acolo am mizat pe unele statistici
ce am pariuri mi-au placut la astra de o luna am vazut ca pe un ecran alearga 6 caini si trebuie sa pariezi pe unul din iei sau sa nimeresti cine iese primi doi caini. E misto suma minima de pariere este de 2 lei cursele incep din 5 in 5 minute.
A apărut oferta pentru euro 2008. Ceva sugestii pentru câștigătoarele grupelor sau turneului? Sunt niște cote interesante! Germania este favorită, dar eu nu-i dau nici o șansă.