Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Charisteas, să știi că nu alimentez contul la astra! Îmi merge bine la tenis. În schimb alimentez cartelă orange, în draci! sms-urile mă usucă. mesajele alea de la muzic prepay, nu sunt folositoare.
02 mai 2008, 19:55:02 • actualizat 02 mai 2008, 19:58:50 (1 ori)
Primul bilet , Poli iași X pauză,mi-a iesit deja cota 2.55, Ujpest-Videoton 1x,rapid-uta x pauză, young boys 1,nantes2,burton1xd , miza-10 lei castig 610,86 Al doilea bilet ,Poli iași -u cluj x/x Rapid-uta 1 ,young boys X/1 miza=10 lei castig=320,34 lei
Sorine, este simplu! Te duci doar cu buletinu, la astra și cu suma pe care vrei să o bagi în cont, și îți face cont pe loc. Şi după asta joci prin sms! Şi poți trimite sms la orice ora din zi sau din noapte. Cam așa ar arată un sms pe care îl trimiți, pui codurile pronosticul și suma pe care vrei să o mizezî. Uite un exemplu 214 1 311 x/1 425 1 10 ultimile cifre reprezintă miza. Şi instantaneu vei primi un răspuns, exemplu biletu 750 a fost acceptat! Eventual câștig 35 depozitul dumneavoastră este de 145! Şi dacă vei câștiga biletu, primești în cel mult o ora cu mesajul biletu 750 a fost plătit! acum depozitul dumneavoastră este de 180. Sper că m-am făcut înțeles, dacă nu, voi repetă.