Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am sters intentionat bootloaderul de la windows si l-am repart fara probleme cu, kit-ul de windows (stick). Cand am incercat sa fac acelasi lucru dupa formatarea partitiei cu linux sufletu'. Imi aparea GRUB...si nu stiu ce eroare ca nu gaseam sistemul. Din moment ce s-a sters de ce mai raman informatii despre el ? Asta ma enerveaza, sa nu mai zic de resize-ul in ubuntu, m-am plictisit pana cand mi-a scos 1500 mb dintr-o partitie.
E vorba de alta chestie, am sters partitia cu ubuntu din windows 7 si mi-a distrus bootloader-ul. A trebuit sa reinstalez iar windows 7 si dupa aceea ubuntu...
asta pentru ca nu cauti...
am avut si eu probalema asta cand am pus 7 in loc de xp si s-a dus intrarea de xp dupa ce am rescris, sau parca a linuxului... :-?
anyway...vezi ca am postat eu o linie de comanda care face minuni. pe mine m-a scutit de reinstalare win+sabayon pe laptop
foarte tare GRUB ,atat timp cat stii comenzile de linux...
stiu ca si eu am cautat jumate de zi atunci, apoi cu o singura linie de comanda si-a facut sigur toata treaba, inclusiv 'intrarile' in Os
Din moment ce s-a sters de ce mai raman informatii despre el ?
S-a sters doar ce era pe partitia Linux. Partea din MBR a ramas, daca stii cum o poti sterge si pe aia. Ce vrei tu e ca si cum ai avea pretentia ca,atunci cand stergi un fisier din C: sa ti se stearga inca doua din D:
de ce cand adaug un videoclip din youtube in playerul pentru filme, imi da eroarea asta. . * GStreamer a întâlnit o eroare generală într-o bibliotecă suport.GStreamer a întâlnit o eroare generală într-o bibliotecă suport. *... ce se intampla ca ,cu kiwi linux imi functiona perfect ?
cd /cale/spre/directorul/care/contine/arhiva tar xvzf *.tar.gz cd folder-arhiva ./configure --help sa vezi ce optiuni poti activa, sau dezactiva apoi: simplu ./configure sau de exemplu ./configure --prefix=/usr plus altele. make make install make clean
dar de preferat daca esti incepator, ar fi sa cauti programul deja compilat pt distributia ta.