Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
11 octombrie 2009, 17:29:30 • actualizat 11 octombrie 2009, 17:37:39 (2 ori)
Pana la urma am instalat versiunea 2 stabila... Multumesc oricum...
Dar si aici am o problema... nu reusesc sa instalez driverul pentru placa video... Execut ca root "sh ./``driver-name``" in folderul unde e driverul dar primesc o eroare...
ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing.
Deci cum inchid asa zisul "X server" sa pot instala driverul?
Si inca ceva, de ce nici un player nu afiseaza diacriticile corect ? (vlc, xine, totem, smplayer). Sistem locale este ro_RO.utf8 (din smplayer am setat pe iso8859-16, dar tot nu afiseaza bine).
Trebuie sa setezi "ISO-8859-2" nu "ISO-8859-16"! Eu folosesc vlc si mplayer pentru filme si afiseaza diacriticile corect.
GATA GATA.. In sfarsit am reusit Cum am facut? Am dat remove la xserver-xorg-video-all, reboot, am instalat driverul, am dat sudo apt-get install xserver-xorg-video-all, s-a instalat, am dat reboot si merge perfect!
Asta e cea mai traznita instalare de driver video Era de ajuns sa dai log out iar de acolo unde scrii contul si parola sa selectezi din meniul "Sesiuni" sa te logheze la consola
Debianurile și Ubuntele sunt setate by default să ruleze graphical login manager. Şi pentru mine a fost o frustrare faptul că nu puteam instala NVIDIA din această cauză.
Am si eu o problema, nu stiu ce naiba am facut ca de la un timp incoace imi apare pe desktop continutul folderului /home/username (fisierele nu exista fizic in /home/username/Desktop). Cum fac sa rezolv ?
Nu are nici un efect. Mie sistemul imi vede "desktopul" ca fiind in folderul /home/modoran si nu /home/modoran/Desktop (sunt sigur ca eu am facut asta la un moment dat, dar nu stiu ce sa-i fac sa-si revina). Nautilus nu are vreun fisier de configurare ceva sau vreo setare din GUI ?