Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
13 iulie 2008, 14:20:33 • actualizat 13 iulie 2008, 14:25:13 (1 ori)
poti sa le copiezi in ~/.wine/drive_c/windows/system32 si dupa aia din winecfg le setezi ca native nush ce librarii iti trebe ca m-am lasat balta, dar cred ca iti trebe pt flash si ceva de pe la internet explorer
Poti seta wine sa foloseasca dll-urile unei copii de Windows gata instalat schimbandu-i locatia partitiei virtuale c:\ din winecfg. Dar nici asa Wine nu va emula perfect toate aplicatiile
am intalat si eu fedora pe un calc si as dori sa fac buckup pe dvd la diferite directoare. fiindca dimensiunea lor este mare as dori ca de fiecare data sa imi faca backup doar ceea ce s-a modificat. ma poate ajuta si pe mine cineva?
am un fedora si totul as dori sa se realizeze din linie de comanda pentru ca l-as pune in cron sa faca acest lucru o data pe saptamana.
acum sunt pe sabayon nu stiam ca ce am scos de pe net,e live cd e superb dupa cum arata dar nu stiu o boaba sa lucru in el totusi as vrea sa-l instalez pe hard dar astept tutorialul lui ov1d1u