e atat de greu sa dai o cautare la sabayon download pe WWW.GOOGLE.RO ??
SabayonLinux-x86-3.4f.iso
SabayonLinux-x86_64-3.4f.iso
PS: daca il iei in 2 ore sa zici saru` mana...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Incepatori in LINUX
16 230 vizualizări
1 292 răspunsuri
Linkuri topic "Incepatori in LINUX"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
03 mai 2008, 13:50:27 • actualizat 03 mai 2008, 13:51:34 (1 ori)
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
03 mai 2008, 13:55:34
ce varianta iau
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 mai 2008, 13:56:19
o mica precizare. eu am luat 3.5 loop 2 x86 64 
sa-mi zici daca iti vede ntfs cu astea (3.4) ...

sa-mi zici daca iti vede ntfs cu astea (3.4) ...
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
03 mai 2008, 13:57:48 • actualizat 03 mai 2008, 14:01:14 (1 ori)
ok cint ms mult m am prins o iau pe prima
sa vedem ce facem
sunt moarte linkurile alea joker boy cica pagina nu poate fi afisata
Note: Posts were merged
sa vedem ce facemsunt moarte linkurile alea joker boy cica pagina nu poate fi afisata

Note: Posts were merged
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
03 mai 2008, 14:08:18
ia SabayonLinux-x86-3.4f.iso. si linkurile sunt bune. 
si da Costin, cu 3.4 ti le vede sigur. 8-|

si da Costin, cu 3.4 ti le vede sigur. 8-|
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Nokia6230i
Am reusit yupiii e super fain :-p ms mult baieti! M a intrebat careva daca vede partitile ntfs. . . Am doar linuxu sorry! Nu mai am nevoie de "WINDOWS"
o sa pun some screenshot dar intai sa invat cum se fac
o sa pun some screenshot dar intai sa invat cum se fac
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
04 mai 2008, 00:49:44
print screen e si in linux. si iti apare o aia cum sa salvezi dupa. uf..pai cam atat ma interesa. ntfs 
mouse wireless ai sa probezi sa vezi daca iti merge pe orizontala?
ca la mine numai sus-jos

mouse wireless ai sa probezi sa vezi daca iti merge pe orizontala?
ca la mine numai sus-jos MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
04 mai 2008, 02:06:49
cint tu ma pui sa instalez linux`ul din nou ...
)
) MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Pentru cei ce au nelamuriri in legatura cu Compiz si Beryl...
Inainte erau doua astfel de proiecte: Compiz si Beryl. Acum aceste doua proiecte au fuzionat intr-unul singur, proiect numit Compiz Fusion. Deci in momentul de fata numai Compiz Fusion este mai nou, el fiind de fapt 2 in 1, adica vechiul Beryl si vechiul Compiz.
Mie mi se pare mai usor de instalat programe prin consola. Mi-e mai usor sa scriu sudo apt-get install mplayer decat sa scotocesc prin Synaptic sau Adept (stiu ca exista functie de search). Rozakia, Compiz e programul care iti baga efectele alea grafice pe ecran
Cint, incearca sa cauti pe Google 'model-mouse linux problem' si poate vei gasi vreo rezolvare pt problema ta pe vreun forum sau vreun site. Totodata ai putea sa incerci si cu o alta distributie sa vezi daca ai aceeasi problema. Bafta
x_uereb: si eu am desfiintat Windows-ul odata ce am reusit sa fac tv-tuner-ul sa imi mearga sub Linux. Personal, cam tot ce faceam pe Windows pot face si pe Linux, singurul mic dezavantaj fiind ca unele chestii pe care in Windows le faceam din 2 clickuri, in Linux le fac din 4. Oricum macar asa am stabilitate si viteza. Personal sunt foarte multumit de Linux.
Inainte erau doua astfel de proiecte: Compiz si Beryl. Acum aceste doua proiecte au fuzionat intr-unul singur, proiect numit Compiz Fusion. Deci in momentul de fata numai Compiz Fusion este mai nou, el fiind de fapt 2 in 1, adica vechiul Beryl si vechiul Compiz.
Mie mi se pare mai usor de instalat programe prin consola. Mi-e mai usor sa scriu sudo apt-get install mplayer decat sa scotocesc prin Synaptic sau Adept (stiu ca exista functie de search). Rozakia, Compiz e programul care iti baga efectele alea grafice pe ecran

Cint, incearca sa cauti pe Google 'model-mouse linux problem' si poate vei gasi vreo rezolvare pt problema ta pe vreun forum sau vreun site. Totodata ai putea sa incerci si cu o alta distributie sa vezi daca ai aceeasi problema. Bafta

x_uereb: si eu am desfiintat Windows-ul odata ce am reusit sa fac tv-tuner-ul sa imi mearga sub Linux. Personal, cam tot ce faceam pe Windows pot face si pe Linux, singurul mic dezavantaj fiind ca unele chestii pe care in Windows le faceam din 2 clickuri, in Linux le fac din 4. Oricum macar asa am stabilitate si viteza. Personal sunt foarte multumit de Linux.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
04 mai 2008, 21:48:25
Am incercat si eu Sabayon x64. Da nu imi incarca interfata grafica. Ramane la terminal. Am inteles ca e de la monitor/placa grafica si sa incerc sa configurez prin xorgconfig . Am incercat mai multe combinatii.. dar nimic.
Dadeam "startx" / kdm si ori ramanea tot in consola (screen mode not suported sau ceva de genu) ori se vedea aiurea pe o portiune mica din display (ca si cum ai pune pe monitoarele vechi o rezolutie ce n-o suporta Windows-ul) .
Am incercat si pe un PC cu ceva placa nvidea si no problem.. o fi de la ATI
. Ceva solutii?
Video Adapter ATI Radeon HD 2400 PRO (256 MB)
Monitor IBM L170 (66-21504)
Dadeam "startx" / kdm si ori ramanea tot in consola (screen mode not suported sau ceva de genu) ori se vedea aiurea pe o portiune mica din display (ca si cum ai pune pe monitoarele vechi o rezolutie ce n-o suporta Windows-ul) .
Am incercat si pe un PC cu ceva placa nvidea si no problem.. o fi de la ATI
. Ceva solutii?Video Adapter ATI Radeon HD 2400 PRO (256 MB)
Monitor IBM L170 (66-21504)
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
E ciudat... Nu cred ca e de la placa grafica, ci de la combinatia placa grafica - monitor. Incearca cu un alt monitor sa vezi daca iti merge, si daca merge, incearca sa modifici rezolutiile din /etc/X11/xorg.conf . Nu prea am folosit Sabayon si nu prea stiu cum vine
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
05 mai 2008, 10:56:14
am revenit in sfarsit la batranul vista.... am inebunit cu linuxul asta
e chiar de
am luat un live cd de sabayon si nu booteaza.... deloc
dar daca ma gandesc mai bine nu imi trebuie mie efectele alea 3d, ma multumesc si cu vista :
e chiar de
dar daca ma gandesc mai bine nu imi trebuie mie efectele alea 3d, ma multumesc si cu vista :
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
avantajul linux-ului este ca nu mananca atatea resurse, este bun pentru retea, servar etc.
*pentru mai multe informatii intrati pe forumul asta http://www.linux.ro ...
*pentru mai multe informatii intrati pe forumul asta http://www.linux.ro ...
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Minix_uereb 05-05-2008 10:56:14
am revenit in sfarsit la batranul vista.... am inebunit cu linuxul asta
e chiar de
Asta imi aduce aminte de un articol din MyLinux, despre un experiment facut pe un utilizator Windows... :-"
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
05 mai 2008, 12:45:42
eu n-am avut nicio probalema cu instalarea. ba chiar mi s-a parut muuult mai simpla fata de cum stiam alte versiuni de linux.
apropo,cand ai ars dvdul cu imaginea...ai ars imaginea sau ai ars cu "burn image 2 disk" ?
apropo,cand ai ars dvdul cu imaginea...ai ars imaginea sau ai ars cu "burn image 2 disk" ?
Înapoi la Linux
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter