Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cine imi da si mie vremea online si codul care ati arata la a cata vizita te ai logat ms
Codul pentru vizite e simplu Faci intr-un tabel la phpmyadmin (de obicei la tabela cu user (ibwf_users)) sa zice un camp cu numele viziteSite tip int lungime 10
apoi pui pe login.php urmatorul cod:
$v=mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT viziteSite FROM ibwf_users WHERE id='$uid'")) or die(mysql_error()); echo "Ai in total <b>".$v[0]."</b> vizite pe site <br/>"; //apoi trebuie sa facem ca sa creasca numarul vizitei cu fiecare vizitare a pagini login.php mysql_query("UPDATE ibwf_users SET viziteSite=+viziteSite WHERE id='$uid'") or die(mysql_error());
17 martie 2008, 17:16:58 • actualizat 17 martie 2008, 17:24:04 (2 ori)
Ciprian am incercat chestia asta care ai lasa-to cu vizitepe site dar nu merge imi da eroare dupa cum se vede in screenshoot #/file.php?id=127384 nush ce draq are ....ai vreo idee?
Ciprian am incercat chestia asta care ai lasa-to cu vizitepe site dar nu merge imi da eroare dupa cum se vede in screenshoot #/file.php?id=127384 nush ce draq are ....ai vreo idee?
auzi da ce crezi ca inseamna "Unexpected end"? La wml normal k o sa ai probleme oricand. Solutia: pune </card></wml> dupa ultimul </p> al textului: te-ai autenti....
sper ca nu sunt off-topic... Exista vreun cod/tag php pt a 'ignora',a face sa dispara banner-ele de pe paginile gazduite pe 3x.ro?inafara de a mai da inca 10p€ pt retragerea banner-elor, Multumesc.
cum pot face ca pe xhost daca am un folder numa cu fisiere de exemplu cu muzica cand intru pe site adic a nume.uv.ro/nume album sa imi apara fisierele.caci cand intru imi apare nu aveti permisiunea de a vizualiza aceasta pagina
24 martie 2008, 18:46:36 • actualizat 24 martie 2008, 18:47:20 (1 ori)
andr3yu eu folosesc Xampp !! cauta pe Sharemobile ca il gasesti in 3 sau 4 bucati urcat pe acolo !! // descarci programu.... si gata!!nu trebuie instalat!! il dezarhivezi in D: de exemplu / intri in D:/xampp/ si ai pe acolo xampp-control ! apoi te duci in folderu htdocs si iti pui scriptu !! //(tks 2 ciprian )
25 martie 2008, 14:50:07 • actualizat 25 martie 2008, 15:07:36 (2 ori)
Eu am zis doar daca ads-urile de pe 3x.ro sunt tip java script si se pune noscript intre header si body parca... Pai ar mai fi un program de server care suporta si mod_rewrite aka WindowsApacheMysqlPhp aka WAMP