Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Scripturi php si configurare servere free (newbie)
41 762 vizualizări
2 743 răspunsuri
Linkuri topic "Scripturi php si configurare servere free (newbie)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
24 februarie 2008, 14:44:37
heliu.... vezi-ti de ale tale .
Symbian
IMPORTANT: nu mai cumparati scripturi indiferent de pret sau calitatea lor de la nimeni,eu pot sa fac o demonstratie pe domeniul hyperwap.info ca ii sterg domeniul la secunda sau ii cauzez erori pe care nu le va gasii
prin Trivia cumparata de la un fals Wapavo/Webadv e doar unul din cei care vand scripturi,subdomenii PROSTIMII.Atita timp cit mai raman pe wap voi incerca sa stopez asemenea tampenii inclusiv critica dura si dovezi asupra persoanelor care profita din asa ceva vanzand ceva ce nici macar nu le apartin.Va multumesc si sper ca acest mesaj sa fie transmis catre orice client orange.
prin Trivia cumparata de la un fals Wapavo/Webadv e doar unul din cei care vand scripturi,subdomenii PROSTIMII.Atita timp cit mai raman pe wap voi incerca sa stopez asemenea tampenii inclusiv critica dura si dovezi asupra persoanelor care profita din asa ceva vanzand ceva ce nici macar nu le apartin.Va multumesc si sper ca acest mesaj sa fie transmis catre orice client orange.
27 februarie 2008, 15:04:08
Cine ma ajuta cu un script pentru afisarea vizitelor pentru o pagina?
27 februarie 2008, 19:56:35 • actualizat 27 februarie 2008, 20:02:20 (1 ori)
bravo kiss. succes. nu am nici o trivia de la nici un wapavo . si nu te mai lauda. ca nici domeniul tau nu o fii cine stie ce. si ca sa termin. nu luati nimic de la wapavo. scoate ochii si e cam salbatic. faceti cum credeti.
asta e trivia criptata : hyperwap.info/upload/trivia.zip ||| sper in cateva zile sa=o decriptez si o sa o pun la indemana oricui aici.
Note: Posts were merged
asta e trivia criptata : hyperwap.info/upload/trivia.zip ||| sper in cateva zile sa=o decriptez si o sa o pun la indemana oricui aici.
27 februarie 2008, 20:12:33 • actualizat 27 februarie 2008, 20:14:50 (1 ori)
stati aproape pun si vreo cateva scripturi pomana ca sa nu mai abuzeze "marii" wapmasteri cerandu-va sume imense ! totul este free.
uite un script pomana : wml si xhtml e bunisor. hyperwap.info/upload/lele.zip
uite un script pomana : wml si xhtml e bunisor. hyperwap.info/upload/lele.zip
Symbian
dle Rambo sau Terminator nu raspund la provocari pt ca stie toata lumea cum e hifi si cea ce fac dar eu iti spun ca esti prea mic si nici respect fata de cunoscatori nu ai,poftim trivia prietenului tau fals Wapavo/Webadv extrasa dupa hyperwap.info 
http://hifi-project.ro/chat/trivia.txt Asta ca sa numai dati 250ron nici celor dupa klubro nici lui wapimitatie asta
Apropo esti la fel ca toti ceilalti de vreme ce vinzi subdomeniu cu ceva ce nu iti apartine si oare cum ti-am patruns pe site?
Enjoy

http://hifi-project.ro/chat/trivia.txt Asta ca sa numai dati 250ron nici celor dupa klubro nici lui wapimitatie asta
Apropo esti la fel ca toti ceilalti de vreme ce vinzi subdomeniu cu ceva ce nu iti apartine si oare cum ti-am patruns pe site?
Enjoy
28 februarie 2008, 15:03:18
ce prieten kiss>? ala nustiu daca are 2 prieteni !!!e salbatic. de trivia no comment bv'
moare regele si wapavo bravo kiss .si inca ceva kissule eu nu sunt ca altii sa mi atribui scripturi care nu sunt realizate de mine si kissule pa domeniu ala nu pot da subdomenii . ms de trivia decriptata. mi-ai usurat din munca
moare regele si wapavo bravo kiss .si inca ceva kissule eu nu sunt ca altii sa mi atribui scripturi care nu sunt realizate de mine si kissule pa domeniu ala nu pot da subdomenii . ms de trivia decriptata. mi-ai usurat din munca
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
MOT-V360
dle kiss este un maestru adevarat daca vrei sa sti!respectal si vei fi respectat!scuze d offtopic!mesajul este pentru rambo
29 februarie 2008, 13:08:05
heliu vezi-ti de ale tale nu te-am bagat in seama. nu te mai baga in seama.
MW Veteran
607 mesaje
din 04/01/2007
Nokia6680
JokerBOY . . . Ne dai si noua scriptu ala de pe screenshots?:D
29 februarie 2008, 17:30:33
morency .... tu n-ai ce cauta aici ...stii tu de ce !!!
MW Veteran
607 mesaje
din 04/01/2007
Nokia6680
tu ce mai vrei mah?Esti Off. . . Si n am de gand sa mi iau warn din cauza ta! postati si voi cevaa scripturi
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
29 februarie 2008, 18:08:30
morency 29-02-2008 15:38:55
JokerBOY . . . Ne dai si noua scriptu ala de pe screenshots?:D
e foarte usor
MW Veteran
607 mesaje
din 04/01/2007
Symbian
tu ce crezi ? Daca faceam singur . . Ti-l mai ceream ?:/)
/ da mi idei . . Cum l ai facut?.:p
/ da mi idei . . Cum l ai facut?.:p MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
29 februarie 2008, 18:23:15
am inceput cu <? si am incheiat cu ?> lol.
e cu baza de date.
e cu baza de date.
Înapoi la Creative Corner
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter