emmy 05-01-2012 17:16:59
Faza cu vechimea nu cred ca-i asa. Eu acu un an mi-am cumparat sim si era cu 074. Daca ajuta la ceva, acu ~2 luni mi s-a stricat sim-ul si mi l-a inlocuit.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Care retea s-a comportat cel mai bine in noaptea de REVELION ?
3 265 vizualizări
196 răspunsuri
Linkuri topic "Care retea s-a comportat cel mai bine in noaptea de REVELION ?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
SymbianPardon. Tu ai primit o cartela la care numarul a mai fost folosit candva de cineva si a pierdut numarul din ceva cauza. Sa nu crezi ca se pot inventa noi combinatii din 7 numere. Nu degeaba au trecut din 074 la 075 sa.mai departe. +ca ma gandesc de cineva pierde numarul, acel numar va parca un anumit timp inainte sa-l primeasca altcineva, asa inlaturanduse posibilitatea sa-l sune pe vechiul proprietar pe acel numar.
05 ianuarie 2012, 15:59:22
relu 05-01-2012 02:03:14
Alta sursa de semnal sigur nu, dar putem presupune ca abonamentele au prioritate mai mare la efectuarea apelurilor
Înapoi la Operatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter