Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Eu sper ca va rezista cosmote-ul, desi vodafone/connex a fost reteaua care m-a lasat la greu cel mai rar... Orange-ul nici nu stiu daca merita sa-l incerc
nu avem de unde sa stim care se comporta mai bine pentru ca in fiecare zona , "comportamentul" difera... la mine de exemplu a mers in casa : abonamentul meu de orange perfect.. abonamentu lu frate`miu nu trmitea mesaje , a lu maica`mea cu o mica intarziere , in alte orase tot asa .. ba deloc , ba perfect ,ba cu intarizere... nu se comporta la fel reteaua ... nu o sa putem decide care s`a comportat mai bine
yep,orange a ramas fara semnal wap chiar in noaptea de Craciun
Dany_boy in situatii de forta majora,cum a fost Craciunul si urmeaza peste cateva ore Revelionul si retele sunt suprasolicitate,intotdeauna,la orice operator de telefonie de pe Terra,prioritate au apelurile de voce.