Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
EA: voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus! EL: pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea laterala! )
17 februarie 2006, 18:59:39 • actualizat 17 februarie 2006, 19:09:09 (3 ori)
Intrebare:Care este culmea cutremurului? Raspunsul:Urci cu liftul si cobori cu apartamentul! ) I:Stii bancul cu masina rosie? R:Nu,nici eu nul stiu da' imi place culoarea! )
Note: Posts were merged
I:Stii bancul cu masina rosie? R:Nu,nici eu nul stiu da' imi place culoarea! )
Note: Posts were merged
I: stiti de ce l-au impuscat? R: ptr ca nu a mancat Napolitanele Naty! )
Un politai interpelează un individ beat turtă care încearcă să se urce la volanul masinii sale: - Chiar intentionezi să sofezi în halul ăsta? - N-am de ales. Nu vezi că nu-s în stare s-o iau pe jos?
Ardeleanul soseste cu întirziere la împărtirea darurilor, iar Dumnezeu îi spune amarit: - Îmi pare rău de tine, nu mi-a mai rămas decât frumusetea si prostia,fiule, ce să-ti fac? Alege-ti. - Apoi, Doamne, frumusetea-i trecătoore.
La un spital pentru copii cu nevoi speciale: Ionel:Doamna asistenta,doamna asistenta,pot sa iau si eu o prajitura din cutie ? Asistenta:sigur Ionel.Intinde mana si serveste-te. Ionel:Dar doamna asistenta,stiti bine ca mi-am pierdut mainile in accident. Asistenta:hmm.. nu ai maini...nu ai nici prajituri.
Un politai si un tigan stau intr-o statie de autobuz pe o vreme ploioasa. La un moment dat, politaiul catre tigan: -Ba tigane, stii cum aratam noi? -Nu , dom' politai , raspunse tiganul. -Ca un vultur si un rahat. -Ei , dom' politai , atunci eu trebuie sa-mi iau zborul , ca mi-a venit autobuzul.
Semaforizarea la Pretoria. Semaforul are doua culori: alb si negru. Circulatia se desfasoara in modul urmator: pe alb trec albii si pe negru trec masinile!
Un bilbiit si cu inca un tip, mergeau pe strada. La un moment dat bilbiitul i "Uuuuuiiittte oo ott oot o tipa misto!" Celalalt ofticat: "Ba, pina spui tu trece baba cu colacii!" "Immmii parrrrer er rau!" Mai merg ei ce merg si iar incepe bilbiitul: "Uiitttte ooo tippa misssto!" "Unde?" "Dddddaaaa acccumm coltttull" "Ba, pina spui tu imi creste barba. Data viitoare arati cu degetul" Mai merg ei putin si bilbiitul incepe iar: "Uuuiiitt.." "Bine, bine, am vazut!" "Attuncci dec decc de ce ai calcccat in el?"