Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Opera vs. Firefox
2 938 vizualizări
122 răspunsuri
Linkuri topic "Opera vs. Firefox"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Opera Mini
Nu stiu care dintre voi e mai jalnic...dar tind sa cred ca nu FF!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Miniunickull 19-11-2008 19:31:06
daca observi am zis ca opera nu are plugin-uri,nu invers.Iar daca tu zici ca nu e acelasi engime ca la IE,las dupa tineMW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
19 noiembrie 2008, 19:53:38 • actualizat 19 noiembrie 2008, 19:58:59 (1 ori)
fiecare cu cei place .........
sunt fan Firefox, stabil, customatizabil si rapid, dar recunosc ca Opera interpreteaza mai bine paginile wml.
opera o fi avand torrent client deja in el,dar sincer, nu l`as folosi niciodata! consuma prea multe resurse. tot un torrent client separat e mai bun.
sunt fan Firefox, stabil, customatizabil si rapid, dar recunosc ca Opera interpreteaza mai bine paginile wml.
opera o fi avand torrent client deja in el,dar sincer, nu l`as folosi niciodata! consuma prea multe resurse. tot un torrent client separat e mai bun.
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
19 noiembrie 2008, 20:04:31
opera incarca mult mai rapid paginile fata de firefox,in schimb firefox downloadeaza mult mai repede ca opera!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Eu am folosit o vreme Opera si mi-a placut, doar ca e foarte limitat in comparatie cu Firefox, iar eu nu pot trai fara Google Previews, FlashBlock si Google Enhancer (sau cum i-o zice la extensia aia :-D). Intr-adevar, Opera e extrem de rapid si mananca putine resurse, dar asta nu e deajuns pentru un browser. Plus ca in Linux, Opera nu se prea impaca cu Adobe Flash Player 10
MW Addicted
1162 mesaje
din 09/08/2006
19 noiembrie 2008, 21:27:09
mda...la mine opera merge infect........firefox incarca foarte repede paginile...dar consuma ram mult...si la 512 ai mei.....asa ca raman cu Safari....
pana acum..e ok
pana acum..e ok MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
03 martie 2009, 09:23:08
A aparut noua versiune Opera 10 Presto http://opera.com
Symbian
cum o aparut acum? Ca de 3luni o stiu pe opera 10..... :-?
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
03 martie 2009, 09:31:12 • actualizat 03 martie 2009, 09:35:14 (1 ori)
Io!! Am uitat sa va previn: Nu schimba versiunea anterioara.Acea il veti gasi la C/Program files/Opera-daca nu ati precizat unde sa il instaleze.Atentie la icoane,sint identice,e bine sa comandati o iconita noua ptru opera(cea veche/sau cea noua),asta in cazul daca vati hotarit sa tineti doua modele de opera pe PC 
Chiar? Pai eu numai acum am observat
Oricum,merge bine si acest model,nu stiu ce vrea sa insemne sageata ce apare cind imi incarca o pagina.
Note: Posts were merged

Chiar? Pai eu numai acum am observat
Oricum,merge bine si acest model,nu stiu ce vrea sa insemne sageata ce apare cind imi incarca o pagina.
Note: Posts were merged
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
23 aprilie 2009, 00:04:50 • actualizat 23 aprilie 2009, 00:05:17 (1 ori)
Daca acum ceva timp foloseam numai Opera, pot sa spun ca acum mi se pare un browser infect.Are o gramada de bug-uri, se inchide singur, se blocheaza, consuma mult ram, unele pagini nu le arata corespunzator, pe unele site-uri nu pot sa ma loghez etc.
Mai devreme cand voiam sa scriu cu caps lock cu opera (sa postez/in bookmarks/chiar la url )...imi apareau literele mici, iar cand dezactivam caps lock erau literele mari
.A trebuit sa inchid si sa redeschid browserul.
Cu Firefox nu am nici o problema.Singurul dezavantaj fata de Opera este ca incarca mai greu paginile cu java.
Mai devreme cand voiam sa scriu cu caps lock cu opera (sa postez/in bookmarks/chiar la url )...imi apareau literele mici, iar cand dezactivam caps lock erau literele mari
.A trebuit sa inchid si sa redeschid browserul.Cu Firefox nu am nici o problema.Singurul dezavantaj fata de Opera este ca incarca mai greu paginile cu java.
MW Liker
65 mesaje
din 09/05/2006
Symbian
Eu va sfatuiesc sa folositi Google Chrome. E cel mai rapid browser si consuma putine resurse. Eu eram fan de Firefox pana cand nu am testat Chrome. Acum nici nu-l mai am pe pc
MW Addicted
2713 mesaje
din 07/02/2006
8 aprecieri
23 aprilie 2009, 00:51:26
firefox e cel mai bun browser, nu am avut aproape niciodata probleme cu el........
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
23 aprilie 2009, 01:09:03
Google Chrome este cel mai bun pentru paginile java, a iesit castigator la multe teste.
Eu folosesc Opera, @Marius problema ta e de la OS, ai ceva erori prin registrii, incearca o dezinstalare si o curatare , iar dupa aceea sa ne spui daca mai da erori. Pentru a curata registrii foloseste ceva profesional, ca de exmplu jv16 PowerTools 2009.
Eu folosesc Opera, @Marius problema ta e de la OS, ai ceva erori prin registrii, incearca o dezinstalare si o curatare , iar dupa aceea sa ne spui daca mai da erori. Pentru a curata registrii foloseste ceva profesional, ca de exmplu jv16 PowerTools 2009.
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Nokia6230
Mozilla rules
desi Google Chrome se apropie din urma :-(
desi Google Chrome se apropie din urma :-( MW Veteran
588 mesaje
din 19/09/2006
Opera Mini
Mie imi place la Opera fata de Firefox faptul ca am acces pe mobil, la marcajele din browserul pc,
si invers,ele actualizandu-se singure in timp real,cele 9 linkuri
personalizate din pagina de start(am vazut mai nou ca aceasta optiune a fost copiata de IE8 si Safari) si ar mai fi ca poti naviga pe wap cu Opera.
si invers,ele actualizandu-se singure in timp real,cele 9 linkuri
personalizate din pagina de start(am vazut mai nou ca aceasta optiune a fost copiata de IE8 si Safari) si ar mai fi ca poti naviga pe wap cu Opera.
Înapoi la Aplicații PC
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter