Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Vad ca discutia ce trebuia sa se tina aici se desfasoara cu succes pe topicul "Programe PC"... Una peste alta eu imi pun un semn de intrebare... Vad ca multi lauda Opera ca ar fi mai bun decat Firefox... mult mai bun. Am folosit si eu Opera, inca mai folosesc dar nu ca default browser, prefer Firefox. Si vine semnul meu de intrebare: daca Opera este atat de bun, de ce toti web-developerii folosesc firefox si safarii? In special Firefox? Nu am vazut nici pe la firme si nici in tutoriale webdesign pe cineva sa foloseasca Opera! Poate doar ca preview ca sa fie siguri ca siteul arata ok si acolo...dar extrem de rar! Oare sunt ei mai incuiati?...
Ce face omu face si maimuta! Daca tu folosesti un browser doar pt ca il foloseste si "x" sau "y" atunci scuza-ma... Eu folosesc Opera pt ca mi se pare mai bun din toate punctele de vedere si e si mai usor de folosit. Mult mai usor! Aaaa... ca sa nu mai zic ca Mozilla la cat e de "performant" nici nu e in stare sa deschida xhtml sau wml! Acum postez de pe Mozilla si mi-e scarba.. insa se pere ca MobileWave are un bug la Opera,nu ma pot loga decat foarte rar! Insa pt toate celelalte pagini care le accesez folosesc Opera!
Ce idiot esti! Era o remarca ironica! Folosescc firefox pentru ca imi place mai mult si ma ajuta in ceea ce fac! Si deschide pagini wml si xhtml dar nu stii tu cum! Deja te scarpini pe costite?
e de apreciat si safari deoarece accepta elemente de css 3.0 dar sa ne rezumam la titlul topicului! Eu sunt de parere ca ambele sunt bune dar firefox imi place datorita toolurilor foarte utile iar pentru web devwloping e un must have.
Unele pagini prost facute Firefoxul se ofera sa le 'descarce', iar addonul wml din Firefox nu urmeaza chiar toate regulile standardului wml, pe cand Opera nu are aceste probleme si e mai simplu de instalat/utilizat. Nu trebuie sa te mai chinui cu addonuri pt ftp, torrent, pagini wml, are tot ce trebuie integrat. O fi firefox mai indicat pt web developeri, mai folosesc si eu live http headers si alte chestii, dar per ansamblu prefer Opera.