Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
16 septembrie 2008, 01:16:12 • actualizat 16 septembrie 2008, 01:16:50 (1 ori)
a trebuit sa mai instalez inca odata ca sa configureze instalul de ubuntu pe grub. cred ca din cauza ca am incercat alipirea alora 8gb cu partition magic. incerc maine cu paragon partition magic. ala trebuie sa stie ext3 sper...
Incearca ca inainte sa iti stabilesti ce partitii vrei sa ai, si cate, iar apoi sa instalezi Ubuntu. Cel mai probabil ai alipit o partitie care se afla inainte de cea cu Ubuntu; in felul asta, sda6 (sa zicem) unde e instalat Ubuntu a devenit sda5, iar GRUB-ul il stie in sda6 si nu mai poate sa il initializeze. Driver-ul pentru placa video (nvidia) il gasesti pe site-ul producatorului, si nu necesita conexiune la internet. Codecuri si alte pachete poti sa descarci de pe packages.ubuntu.com, insa vei avea mari batai de cap cu dependintele
16 septembrie 2008, 02:12:47 • actualizat 16 septembrie 2008, 02:16:41 (1 ori)
mda, si eu am incercat prima data fara sa sterg partitia si s`o refac si nu mi`a mers, apoi dupa ce am sters`o si am refacut`o a mers.
am cautat gstreamer , dar n`am gasit
oricum cele mai importante sunt: gstreamer0.10-tools gstreamer0.10-x gstreamer0.10-plugins-base gstreamer0.10-plugins-good gstreamer0.10-plugins-ugly gstreamer0.10-plugins-bad gstreamer0.10-ffmpeg gstreamer0.10-alsa gstreamer0.10-schroedinger gstreamer0.10-pulseaudio
16 septembrie 2008, 10:33:21 • actualizat 16 septembrie 2008, 11:24:12 (2 ori)
cum bag aia 8gb la partitia de 92 fara erori in grub?
mda. cam asa ceva ovidiu. pai am dat asa cu instalare la sfarsit ca sa lipesc spatiul liber la partitia ntfs. oare daca incerc cu paragon partition merge bine? sau cum? in continuare am asa pe hdd
42gbntfs 92gbntfs 8gbnealocat 8gbext3
mai exact asa am:
#/file.php?id=224053
vreau sa lipesc aia 8gb nealocati la D fara sa dau peste cap grub
PARAGON PARTITION MANAGER KICKS ASS!!! a lipit direct din windows spatiul ala la ntfs ,si fara restart ,ceea ce partition magic nu a putut face bine nici dupa reboot. dau un restart sa verific si integritatea la grub.