Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
BeN eu m-am apucat de campanii la H3 Wog . . . Ce zici le rezolvam impreuna? Tocmai am inceput a treia campanie A life of adventurer (parca asa se cheama). Astept raspuns
Dai New Game, Single Scenario, Wog options, cauta pe undeva Wogify .. si bifeaza la all random maps (parca) .. In orice caz sa nu pui sa ''wogifice'' hartile de campanii
Pana apare most wanted(pe dc,ca sa-l iau moka) recomand celor impatimiti de jocurile cu masini Colin McRae 2005.Grafica superba daca aveti o placa video cat de cat... Only 3,5GB
Cine nu a jucat ink Battlefield2 ar trebui sa-l incerce. E un razboi in adevaratul sens al cuvantului. Are un browser d servere km lent,dar in rest e super.
@sunnyg. eu am jucat demo la Battlefield2,ai dreptate-e tare jocul! @carabulea vdo.ro ,g1.ro eu pe astea joc... PS:m-am apucat din nou de MARIO FOREVER.