Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu am jucat worms,dar Heroes joc de ani de zile,de pe vremea cand ma chinuiam cu un Pentium 1.Da,merge si in multi-player.Ultima varianta pe care o am acasa e Heroes 4.Am auzit cateva vorbe despre compania producatoare ca nu o duce prea bine,si nici nu am mai avut timp sa ma interesez de alte versiuni Stiti cumva ,a aparut Heroes 5,sau seria a fost 'trasa pe dreapta'?
Ooo ... mai avem un jucator de Heroes Cint nu a aparut inca Heroes 5 (eu am vazut doar poze). Heroes 4 e cea mai nereusita varianta din seria HoM&M . Cel mai tare mi se pare Heroes 3 WOG 3.57 Poate vom face un multyplayer intr-o zi cu totii
Ar fi interesant Sincer si mie mi-a parut rau de Heroes 4.Atatea noutati...dar prost implementate...Tot din categoria acestui gen mi s-a parut interesant si Disciples 2 ,desi nu prea l-am jucat.In ultimele zile,terminand san Andreas si neavand ce face am scos din raftulet un titlu de vreo 3 ani vechime,sau poate si mai mult,nu stiu exact,dar destul de relaxant. Postal 2 .O parodie de joc dar te relaxeaza oarecum
doua jocuri primite de mine Ultimate Spiderman instal. 3 cd-ri Heros of the Pacific instal. 2 cd-uri ce parere aveto despre ele ati jucat...sant cam noi