Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
@Blank Din pacate nu prea e voie cu warez,crack,seriale pe forum.Sper sa nu te vada moderatorii poate scapi,daca vrei sa ajuti sa testeze cineva asa ceva poti folosi fara probleme PM-ul
Anyway JTF e supeer cel putin la grafica,am vazut un filmulet randat in joc
SeriousSam este un topic Torrent - Rapiditate sau BitTorrent Daca ai nelamuriri (desi daca citesti acii ma indoiesc) poti da PM.
Te inseli angellito demo la Carbon este de 2 saptamani si full este pe ceva torent exact cum se prognoza ca Fifa07 apare in noiembrie el deja a aparut acum o saptamana pe torente si pe urma pe http
A auzit cineva de jocul COMANCHE cu avioane sau elicoptere As dori niste detalii daca se poate va rog.
Il are frate-miu original,l-a cumparat din Hala Centrala din Iasi cu 50 lei.
In principiu e un simulator (destul de complex) de elicoptere,grafica bunicica dar cam expirata pentru zilele noastre...Nu l-am jucat,mie imi plac avioanele,plus ca de la elicoptere faci boala profesionala la coloana Scuze de offtopic.
Eu am un cd original (de la un prieten) cu COMANCHE Gold dar e in germana. Cum se numea ala al tau Comanche 4 Faza este ca am si probleme cu el: deschid PC si intru in joc si merge. Dar daca inchid jocu si il deschid din nou nu mai merge da sa intre si apoi iese. Ca sa joc inca o data trebe sa dau restart la PC si iara tot asa! Stiti vreo solutie