Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Reusii sa trec de elicopter fara parole. Eu crezusem ca se termina jocu dar surpriza,mai e si dupa. Toata faza e ca eu nu ma suiam sus pe nava. Si ma chinuiam cu snyperu. Dar 6 rachete l-au dat gata.
oho. . . . mai e mai e. . . ce ziceam ca e peste FEAR? Cel mai misto e cand te lasa intr-o jungla plina de creaturi cu doar 1 incarcator. te invata sa pretuiesti munitia :-D putin mai incolo :-D
09 iunie 2006, 18:46:24 • actualizat 09 iunie 2006, 18:49:30 (1 ori)
Ce incarcator 10 gloante. I-am batut cu pietre la nivelul ala pana am scapat. Acuma am terminat si eu jocul. Nota 9. Lucruri bune: E destul de lung,parca mai lung ca altele,cu niste harti imense fara nici un obstacol,bots destepti (mai putin in nivelul ala cu doar 10 gloante). Singurul lucru care nu mi-a placut a fost povestea. Prea trasa de par,cu niste intorsaturi de situatie,mai ceva mai ceva ca in telenovele.
are buguri e drept . precum uneori npcurile au membrele imobile cand se deplaseaza. dar oricum sunt scuzabile pentru ce iese jocul in total. a. . . si mi-a placut mult sniperul. curatam drumu dinainte :-D peisaje variate. etc. eu zic ca e peste FEAR. asteptam sa apara Crysis aka FarCry2. sper sa ne mearga. eu acum ma plictisesc in Oblivion. E mare rau . . .