Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu stiu daca ati vazut pozele dar eu cred ca va trece multa vreme pana ce vechiul Heroes 3 va fi detronat. Nu prea imi place Heroes 5. Cred ca e pentru nevazatori cumva,da are totul asa de mare
wow. . . how clever. nu la aia m-am referit ci la butoanele cat toate zilele. mi-e dor de H3 cu butoanele frumos aranjate . si nici pe max zoom out nu vad de ce ar cere asa cerinte de sistem. cred ca o sa continui oblivion sau bloodrayne2
Nu stiu daca ati vazut pozele dar eu cred ca va trece multa vreme pana ce vechiul Heroes 3 va fi detronat. Nu prea imi place Heroes 5. Cred ca e pentru nevazatori cumva,da are totul asa de mare
sunt de aceeasi parere cu tine. Heroes 4 & 5 sunt .. Heroes 3 ramane cel mai tare la categoria sa.
Sunt jocuri care au intrat in istorie,jocuri ca Diablo 2;Baldur's gate;Heroes3;Age of Empires si oricat vor incerca producatorii sa mai scoata niste bani de pe urma lor nu vor reusii.Asta e cazul si lui Heroes 3 un joc extraordinar.
corect am si eu Disciples 2 Gold. Dar cel mai mult imi plac cele din seria Heroes 3 .Cred ca de cand Ubisoft a cumparat drepturile pentru Heroes o duce din ce in ce mai rau. Sau probabil cei ce au lucrat la Heroes 5 nu au jucat niciodata Heroes 3,altfel nu-mi dau seama de ce arata asa de naspa H5. Si cerintele de sistem sunt enorme avand in vedere ca nu e cine stie ce...
Heroes 4 nu stiu daca a mai lucrat 3do la el ,da a fost inceputul sfarsitului. Dar treaca mearga...Si Heroes 4 e mai bun decat Heroes 5. De cand au trecut la 3d au facut o varza. Mai bine sa scoata Heroes 6 2D dar bun....