Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am inceput si eu sa joc Dead Space...mi s-a parut foaarte aiurea camera cu personajul in partea stanga, foarte foarte obositor. Dupa juma de ora de joc simteam ca ametesc. Camera este muuult prea aproape de jucator. Poate ca mai are si alte camere, dar eu nu am dat de ele.. Poate ca jocul e tare dpdv al povestii...dar camera si gameplay-ul m-au lasat rece.
da, asta e punctul lor slab, nici mie nu imi place, m-a luat cu ameteli la inceput dar m-am obisnuit cu timpul, probabil au vrut sa fie originali in ceea ce priveste view-ul !
Hai ma fi-ti seriosi ) Auzi, i-a luat cu ameteli . Parca a-ti fi o femeie dupa primul pahar de tuica ) Inseamna ca voi jucati Counter Strike non stop ,daca spuneti ca nu va place view-ul..
Am ajuns pe Need for Speed World la nivel 19 dar nu am posibilitatea sa aleg alta masina..Ma intrebam ca poate nu gasesc eu de unde Ori poti face unele modificari doar daca cumperi acel pack de la ei?