Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Jocuri PC
178 329 vizualizări
5 723 răspunsuri
Linkuri topic "Jocuri PC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
10 noiembrie 2010, 18:51:38
am facut si eu cateva misiuni sin COD BO si mi se pare sub Modern Warfare2. E frumos, cu o idee buna dar sub MW2
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
10 noiembrie 2010, 19:55:02 • actualizat 11 noiembrie 2010, 00:23:06 (1 ori)
Ma enerveaza de mor.
Am asa:
COD black ops dvd clone varianta in rusa
phoenix
fisierele pentru limba engleza
c*kul skidrow
Am dat extract cu phoenix la sid, am copiat fisierele pentru engleza...SI ACUM CE FAC?
LE: Am reusit intr-un final..
Am asa:
COD black ops dvd clone varianta in rusa
phoenix
fisierele pentru limba engleza
c*kul skidrow
Am dat extract cu phoenix la sid, am copiat fisierele pentru engleza...SI ACUM CE FAC?

LE: Am reusit intr-un final..
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
10 noiembrie 2010, 20:34:07
SeriousSam 09-11-2010 22:44:36
a aparut, o varianta de la skidrow ! Sper sa nu fie prea asteptat si dupa un test sa dezamageascaMW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
10 noiembrie 2010, 23:16:49
am citit si eu pe net de ce se bloca multiplayerul,era de la desincronizare intre server si jocuri
si tot acolo am vazut ca jocurile crackuite au scaderi de fps pentru ca vrea jocul sa se conecteze la internet...e indicat sa blocezi jocul in firewall
si tot acolo am vazut ca jocurile crackuite au scaderi de fps pentru ca vrea jocul sa se conecteze la internet...e indicat sa blocezi jocul in firewall
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
11 noiembrie 2010, 12:02:51
mda, de ce imi era frica nu am scapat, dezamagire black ops-ul , parerea mea ! warfare 2 e mult peste !!!!!!!!!!!
m-am enervat am luat un trainer si vreau sa il termin de daragul de al termina si nu de al juca........... sa zic si eu ca l-am jucat ! asta odata, acum o rugaminte la cei cu cont pe filelist, am vazut ca a aparut un fix la pentru zombie, are vreo 7,5 m, il pune va rog cineva pe share, sa incerc si asta daca tot nu am altceva ce sa incerc ?
mersi !
m-am enervat am luat un trainer si vreau sa il termin de daragul de al termina si nu de al juca........... sa zic si eu ca l-am jucat ! asta odata, acum o rugaminte la cei cu cont pe filelist, am vazut ca a aparut un fix la pentru zombie, are vreo 7,5 m, il pune va rog cineva pe share, sa incerc si asta daca tot nu am altceva ce sa incerc ?
mersi !
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
11 noiembrie 2010, 15:11:27
intradevar single player-ul e cam nasol ... se putea mai mult de la ei , mw2 a fost cu mult peste la vremea lui , acuma sa imi cumpar jocu sa vedem ce o fi de multiplayer , btw daca e cineva interesat sa il compere mai ieftin sa ma contacteze , pot face rost de el in ~ 20 de euro .
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
11 noiembrie 2010, 18:52:58
BLACK OPS
Cei care au Lag, sacadari, si probleme de acest gen:
deschideti jocul asteptati sa intrati in meniu
dati CTRL+ALT+DEL intrati in Task Manager si la Processes
cautati BlackOps.exe apoi dati click dreapta pe el,
Set Priority si il selectati pe LOW si intrati in joc
si incepeti campania.
Cei care au Lag, sacadari, si probleme de acest gen:
deschideti jocul asteptati sa intrati in meniu
dati CTRL+ALT+DEL intrati in Task Manager si la Processes
cautati BlackOps.exe apoi dati click dreapta pe el,
Set Priority si il selectati pe LOW si intrati in joc
si incepeti campania.
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
fix-ul de la zombie de pe filelist nu il pune nimeni pe share ?
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
11 noiembrie 2010, 19:10:33
uite aici.Vezi ca e fierbinte!
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
apropo, fixul asta este doar pentru mp ?
MW Addicted
1961 mesaje
din 21/04/2007
6 aprecieri
22 noiembrie 2010, 18:47:07
un vot please la acest joc
http://filelist.ro/viewrequests.php?id=60077&req_details=1 as vrea sa-l joc daca il pune cineva...l-am cautat si nu l-am gasit. mersi
http://filelist.ro/viewrequests.php?id=60077&req_details=1 as vrea sa-l joc daca il pune cineva...l-am cautat si nu l-am gasit. mersi MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
23 noiembrie 2010, 22:14:36
I Wanna Be The Boshy is a very hard game with tons and tons of content and features.
It's inspired by I Wanna Be The Guy, which is a classic game with lots of retro hints to old games from the NES, SNES and others.
Some of the features includes:
*Single player mode.
*Competetive Coop play.
-Race your friends and see who get's to the next savepoint first! There are also ingame CHAT included.
*4 different difficulties.
-Ez-mode - Ridiculously easy compared to other difficulties. On this difficulty, the bosses have 50% health and you get a turbo shoot button. There are also ez-blocks which makes the levels a lot easier than they would normally be.
-Totally Average-mode - More save points and normal boss health.
-Hardon-mode - Normal save points and normal boss health.
-You're gonna get raped-mode - 200% boss health and only 1 save before and after each boss. This is only for insane people.
*12 worlds.
*12 bosses.
*Hours and hours of gameplay.
*Secret items.
-Lots of secret items can be obtained. Some of them can even be used to do funny random stuff in-game!
*CDs that can play memorable songs ingame.
Have fun!
It's inspired by I Wanna Be The Guy, which is a classic game with lots of retro hints to old games from the NES, SNES and others.
Some of the features includes:
*Single player mode.
*Competetive Coop play.
-Race your friends and see who get's to the next savepoint first! There are also ingame CHAT included.
*4 different difficulties.
-Ez-mode - Ridiculously easy compared to other difficulties. On this difficulty, the bosses have 50% health and you get a turbo shoot button. There are also ez-blocks which makes the levels a lot easier than they would normally be.
-Totally Average-mode - More save points and normal boss health.
-Hardon-mode - Normal save points and normal boss health.
-You're gonna get raped-mode - 200% boss health and only 1 save before and after each boss. This is only for insane people.
*12 worlds.
*12 bosses.
*Hours and hours of gameplay.
*Secret items.
-Lots of secret items can be obtained. Some of them can even be used to do funny random stuff in-game!
*CDs that can play memorable songs ingame.
Have fun!
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
14 decembrie 2010, 14:27:49 • actualizat 14 decembrie 2010, 14:47:30 (1 ori)
Serious Sam 2
FlatOut 2
CS-ul
Alte jocuri care merg in LAN??
FlatOut 2
CS-ul
Alte jocuri care merg in LAN??
MW Addicted
1993 mesaje
din 30/01/2007
12 aprecieri
14 decembrie 2010, 15:22:00