Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Jocuri PC
178 326 vizualizări
5 723 răspunsuri
Linkuri topic "Jocuri PC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Ai terminat Diablo 2 - TFW pe HELL cint?
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
22 aprilie 2006, 11:14:10
Cint 22-04-2006 08:01:37
Ia sa ma bag eu sa vad daca reusesc sa trec mai departe la FEAR
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
gata. am ajuns deja la interval 8. thx. la dungeon siege 2 totusi,cum ii omor pe aia 4 magi de pe platforma aia sus de tot? sunt prea puternici :-(
MW Lurker
434 mesaje
din 29/06/2005
Nokia3120
Care e cea mai noua versiune a jocului diablo 2?Am terminat in sfarsit swat4
mama lor de infractori
mama lor de infractori
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
22 aprilie 2006, 15:55:23 • actualizat 22 aprilie 2006, 16:01:20 (1 ori)
Seria Diablo parca e inchisa.Nu mai stiu daca a cumparat cineva drepturile seriei.Ultimul Diablo de l-am jucat a fost Diablo 2 Lord of Destruction,care aduce imbunatatiri fata de D2 original dar ...e cam scurt... Deh.. LoD e 1cd si D2 e pe 4 
Nu am modurile...
Dar ce mod e asta?
Pe http://www.planetdiablo.com/ nu sunt prezentate decat:
Abysmal - Ancients - Blackened - Cabal Wars - Chaos Empire - CryptForge - Dark Alliance - Dark Omen - Dark Sky - Darque Onyx - Eastern Sun - Escape Afterlife - The Forge - Hell on Earth - Hell Unleashed - Kingdom of Tenai - Mods by Laz - Sanctuary in Chaos - Shadowkeep - Stormbringer - Tactics Central - Talonrage - Teknokyo's Mods - Tides of War - VK Mods - WWC - Zy-El

bunelu 22-04-2006 10:57:36
Ai terminat Diablo 2 - TFW pe HELL cint?
Dar ce mod e asta? Pe http://www.planetdiablo.com/ nu sunt prezentate decat:
Abysmal - Ancients - Blackened - Cabal Wars - Chaos Empire - CryptForge - Dark Alliance - Dark Omen - Dark Sky - Darque Onyx - Eastern Sun - Escape Afterlife - The Forge - Hell on Earth - Hell Unleashed - Kingdom of Tenai - Mods by Laz - Sanctuary in Chaos - Shadowkeep - Stormbringer - Tactics Central - Talonrage - Teknokyo's Mods - Tides of War - VK Mods - WWC - Zy-El
MW Addicted
899 mesaje
din 28/01/2006
1 aprecieri
Nokia3100Cint 22-04-2006 15:55:23
Seria Diablo parca e inchisa.Nu mai stiu daca a cumparat cineva drepturile seriei.Ultimul Diablo de l-am jucat a fost Diablo 2 Lord of DestructionMW Lurker
434 mesaje
din 29/06/2005
Nokia3120
Pai cum se poate ca un asemenea joc sa nu aiba continuare?Football manager e bestial!Jocul contine chiar si coeficenti ai tarilor.In romania numai eu aduc puncte,dinamo si rapid sunt nule in europa.Am un buget de transfer de 2mil!Hai steaua,chiar merita jucat jocu!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
Tot la FEAR
la interval 10 la luminitele alea 4 albastre... ma urc pe platformele alea apas pe acolo si nimic
la interval 10 la luminitele alea 4 albastre... ma urc pe platformele alea apas pe acolo si nimic
MW Lurker
352 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
La Dungeon Siege 2 tre sa ma bat cu un Dragon mare cat toate zilele sus pe metereze. Ii dau cu arbaleta aia uriasa de ii suna apa in cap da tot nu pot sa il biruiesc pt ca dusmanii isi arunca oamenii (paienjenii) cu catapultele sus la mine pe zid si tre sa ma bat si cu aia.M-am batut de m-am plictisit. O ora. Degeaba. Acolo tre sa meri pregatit. Potiuni de viata si mana in traista din belsug
)
) 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
23 aprilie 2006, 00:29:08 • actualizat 23 aprilie 2006, 00:31:21 (1 ori)
Lol,e destul de greu si acolo Angelitto...dar sa vezi cand vei ajunge unde am ajuns eu cum e...
si joc fara cheats. La arbaleta pentru a trece iti recomand sa te uiti cam in ce parti se duce dragonul si daca ai 4 eroi sa te duci doar cu cel mai puternic sa misti/tagi cu arbaleta si ceilalti 3 in aparare la gandaci.Ala puternic va muri de multe ori ori de gandaci ,ori de foc de la dragon,dar se va ridica si cel mai repede(depinde ce caracter ti-ai facut).eu am stat cam 15 minute la dragon. dar e chin.te astept sa ajungi si unde am ajuns eu poate imi dai un sfat.Daca la dragon te puteai retrage in castel,eu acum am ajuns la un platou rotund cu 4 magi super puternici si nu am nici unde sa fug
Abia apuc sa omor 1.
ps:cand cel mai puternic mai are putin pana se "trezeste" iar,fugi cu aia 3 mai spre gandaci ca sa nu sara iar gandacii pe el si sa ii atace pe aia mai multi,astfel castigi timp cat cu ala puternic sa faci 2-3 miscari...
si joc fara cheats. La arbaleta pentru a trece iti recomand sa te uiti cam in ce parti se duce dragonul si daca ai 4 eroi sa te duci doar cu cel mai puternic sa misti/tagi cu arbaleta si ceilalti 3 in aparare la gandaci.Ala puternic va muri de multe ori ori de gandaci ,ori de foc de la dragon,dar se va ridica si cel mai repede(depinde ce caracter ti-ai facut).eu am stat cam 15 minute la dragon. dar e chin.te astept sa ajungi si unde am ajuns eu poate imi dai un sfat.Daca la dragon te puteai retrage in castel,eu acum am ajuns la un platou rotund cu 4 magi super puternici si nu am nici unde sa fug
Abia apuc sa omor 1.ps:cand cel mai puternic mai are putin pana se "trezeste" iar,fugi cu aia 3 mai spre gandaci ca sa nu sara iar gandacii pe el si sa ii atace pe aia mai multi,astfel castigi timp cat cu ala puternic sa faci 2-3 miscari...
MW Lurker
352 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Pe mine chestia cu dragonu m-a luat pe nepregatite. A fost bataie mare in castel si nu am mai avut potiuni. Am 4 oameni cu armuri 150-200 si in plus am si 4 rinoceri cu mine. Bat tot ce misca. Imi place la inghesuiala
) Oricum, l-am salvat, si saptamana viitoare imi umplu desaga si merg sa-l bat pe dragon. Ne vedem la magi
Se poate juca si multiplayer. Ai incercat?
) Oricum, l-am salvat, si saptamana viitoare imi umplu desaga si merg sa-l bat pe dragon. Ne vedem la magi
Se poate juca si multiplayer. Ai incercat? MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
23 aprilie 2006, 00:39:28
Cint 22-04-2006 12:19:52
gata. am ajuns deja la interval 8. thx. la dungeon siege 2 totusi,cum ii omor pe aia 4 magi de pe platforma aia sus de tot? sunt prea puternici :-(Daca o ai pe proasta aia de... cum dreaq o chema... nature maga aia din Aman'lu, aia moare. E clar. Orice ai face, aia moare acolo. O sansa mare sa moara e si combat mageul. Asta e, astia-s mai firavi.
Nu mai stiu cum era, dar ia un mag in parte.. daca se concentreaza unul peste masura, so pe el. Nu-i lasa sa se foloseasca de obiecte (mai ales cand confectioneaza "dreptunghiuri"...)
Nu mai stiu no, nu am mai jucat de 5 luni de cand l-am terminat.
Si daca crezi ca acolo e greu, vezi numai la sfarsit! Acolo sa ai mare grija, pe la Zaramoth's Horns. Orice monstru se spawneaza la loc daca iesi. Cand ajungi la zaramoth's horns deci, fii precaut. Daca nu ai timp liber, buf.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
23 aprilie 2006, 00:57:34
Angelitto 23-04-2006 00:38:51
Pe mine chestia cu dragonu m-a luat pe nepregatite. A fost bataie mare in castel si nu am mai avut potiuni. Am 4 oameni cu armuri 150-200 si in plus am si 4 rinoceri cu mine. Bat tot ce misca. Imi place la inghesuiala
Se poate juca si multiplayer. Ai incercat?
am doar 4 eroi.@fanatick: pai aia cu magia nu am facut-o vrajitoare.e specializata pe malee. eu am 3 specializati pe malee si un arcas pe ranged. pietricelele alea din jurul magilor ii protejeaza cred... prima data ma luasem sa le distrug pietricelele ,abia apoi sa dau si in magi,dar nu apucam sa omor decat 1 maxim.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
23 aprilie 2006, 01:10:06
m-am uitat acum cum ii zice : The summit of dark wizards
ma tot omoara aia acolo...
ma tot omoara aia acolo... MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
23 aprilie 2006, 01:18:28
cine vrea sa faca un act de caritate si sa imi dea un link de unde sa dld worms armagedon(sau altu)? pls!
de cand tot caut si nimic...
de cand tot caut si nimic...
Înapoi la Jocuri PC
Topicuri similare
›
king james
acum 10 ani
11
1 109 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter