Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Baldurs Gate 2 SoA il am de cand aveam Pentium 1.acum 5 ani. . si nici acum nu l-am terminat . e imens. Godfather nu stiu,dar e doar un intermediar pana la Mafia 2
eu de atunci l-am tot asteptat si am facut rost de el acum o saptamana:P
mama ce super e oblivion acu` am reusit sa-l fac sa mearga ca tot iesesa din joc cand ii dadeam new game am luat ultimu` driver (forceware) si imi merge , da faza e ca merge naspa rau ( abia ma misc asa sacadeaza.. are un dvd si am urmatoarea configuratie: xp 2200+ (1800 Mhz) 512 RAM G-Force 5600 XT 128 Ram
Am terminat F.E.A.R. Super tare joc,am stat cu sufletul la gura pana in ultima clipa... Nu-i recomandat la aia slabi de inger. Eu care merg noaptea prin cimitir sau padure de unu singur si tot era sa sar de pe scaun. Uitati-va si la filmuletele Machinima (unul din ele e prezent si pe DVD) Damn Good Game!
@McM :La fear cum se trece mai departe de etajul ala cu birouri pe la inceputul intervalului 7? am spart niste geamuri da nu pot sari dincolo ca e un birou si un fotoliu chiar lipite de geam pe partea cealalta. iar usa e inchisa. cred ca m-Am blocat. cate intervale sunt in total?
21 aprilie 2006, 15:38:56 • actualizat 21 aprilie 2006, 15:45:48 (1 ori)
Gta vc underground e exact la fel ca vc normal,numa ca masinile sunt tunate Eu in acest moment joc diablo2(la recomandarea unui prieten)din pacate e versiunea m veche.Football manager 2006 un simulator economic&sportiv(poti alege echipe din divizia a si b .Swat4 pt politistul din mine,din pacate nu pot trece o misiune in care tre sa dezactivez niste bombe