Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pe bune Sti de ce ? Ca l-am luat la abo cu 630 RON si telefonu arata bine si am incercat sa il dau cu 650 dar la 600 am ajuns cu negocierea...oricum 400 mi se pare f putin, deci in cazu ala nici nu ma gandeam sa il dau, mai ales ca telefonul e impecabil cu toate accesoriile (mai putin car chargeru, ca acela mie mi-e folositor )
eu cand incerc sa ma conectez prin wireless la o retea securizata prin WPA2 mi se restarteaza telu..retea creata de mine, parola aleasa de mine, dar dupa conect isi da restart..stie cineva problema?
Sa inteleg ca doar la chestia cu Wirelessu face asa ? Al meu se mai restarteaza asa din senin,cand il butonez sau cand glisez, se intampla cam o data la o saptamana...oricum telefonul e bun, imi place dar m-am cam plictisit de acelasi s60 si acum astept sa ma plictisesc si de UIQ
va merge la vreunul pe n95 handy shell?la mine cand intru in aplicatie si dau deme intra o sec si iese....am v31.0.017.....mai are cineva problema asta?
va merge la vreunul pe n95 handy shell?la mine cand intru in aplicatie si dau deme intra o sec si iese....am v31.0.017.....mai are cineva problema asta?