Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
The new Nokia N95
24 689 vizualizări
551 răspunsuri
Linkuri topic "The new Nokia N95"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1088 mesaje
din 21/12/2006
10 aprecieri
24 iulie 2011, 11:42:03 • actualizat 24 iulie 2011, 11:42:18 (1 ori)
Pai Server este man pe CD original,deci nu descarci degeaba
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
24 iulie 2011, 11:54:42 • actualizat 24 iulie 2011, 11:55:18 (1 ori)
Atunci 
maemo cu SimpleCenter Asta o vreau si pe e90

maemo cu SimpleCenter Asta o vreau si pe e90
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
24 iulie 2011, 22:52:10 • actualizat 24 iulie 2011, 22:59:08 (1 ori)
Problema e ca Media Home aplicatia ce este pe n95, nu am gasit descarcabil. In schimb am gasit aplicatia Podcast. Ce belea de aplicatie.
Ei de l-am instalat pe e90, am zis sa fac si io un pisici de podcast fisier.
Ca punct de interes link:
Fisier.opml(podcast fisier/rss, sau cum io mai zice
Se salveaza fisierul, in directoriul Podcast si va aparea in aplicatie. Teoretic. Sau daca nu, atunci se va adauga in aplicatie aceasta adresa, sau se va inporta fisierul etc. Daca aveti aplicatia pe n95 si va intereseaza cu se poate face un asemenea.opml podcast fisier, dati din aripi aici in topic.
A si pe PC se poate citi cu browser ce stie RSS: http://napok.info/?x=feed:rss2 , c-am asa arata si in podcast n96
sau se poate citi si in Goagle pe RSS daca cautati pe ID-ul meu(sa nu cautati ca nu are rost
aceasta belea de RSS am compus numai) , dar am scris ca mai sunt useri care ar dori sa scrie chestii pe RSS.
Note: Posts were merged
Ei de l-am instalat pe e90, am zis sa fac si io un pisici de podcast fisier.
Ca punct de interes link:
Fisier.opml(podcast fisier/rss, sau cum io mai zice
Se salveaza fisierul, in directoriul Podcast si va aparea in aplicatie. Teoretic. Sau daca nu, atunci se va adauga in aplicatie aceasta adresa, sau se va inporta fisierul etc. Daca aveti aplicatia pe n95 si va intereseaza cu se poate face un asemenea.opml podcast fisier, dati din aripi aici in topic.

A si pe PC se poate citi cu browser ce stie RSS: http://napok.info/?x=feed:rss2 , c-am asa arata si in podcast n96
sau se poate citi si in Goagle pe RSS daca cautati pe ID-ul meu(sa nu cautati ca nu are rost
aceasta belea de RSS am compus numai) , dar am scris ca mai sunt useri care ar dori sa scrie chestii pe RSS.Note: Posts were merged
MW Addicted
1088 mesaje
din 21/12/2006
10 aprecieri
24 iulie 2011, 23:21:03 • actualizat 24 iulie 2011, 23:21:41 (1 ori)
spvc100,ti-am dat inbox cu link-ul pt Home Media Server pt N95-8gb asa cum mi-ai cerut
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
24 iulie 2011, 23:42:20
Thx Man! Acum o descarc
MW Addicted
1088 mesaje
din 21/12/2006
10 aprecieri
25 iulie 2011, 11:14:04
Sa fii iubit
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
Symbian
Hi all!
Nu am scris ca nesimtitii de la nokia au pus pe CD alicatia trial
Media server de la Nokia e abandonata, se pare ca astia de la nokia abandoneaza proiectele ce nu le aduce cash
Dupa mai multe incercari am gasit 2 servere care se pare ca functioneaza cu aplicatia Home media. Singura problema e ca eu pe tel(e90) nu am aceasta aplicatie Home media, si nu pot sa testez serverul. Nu are cineva aceasta aplicatie? Am cautat pe google dar nu am gasit nicaierea.
Idiotii astia de la Nokia au avut grija sa fie complect disparuta acest proiect.

Media server de la Nokia e abandonata, se pare ca astia de la nokia abandoneaza proiectele ce nu le aduce cash

Dupa mai multe incercari am gasit 2 servere care se pare ca functioneaza cu aplicatia Home media. Singura problema e ca eu pe tel(e90) nu am aceasta aplicatie Home media, si nu pot sa testez serverul. Nu are cineva aceasta aplicatie? Am cautat pe google dar nu am gasit nicaierea.
Idiotii astia de la Nokia au avut grija sa fie complect disparuta acest proiect. MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
27 iulie 2011, 12:01:56 • actualizat 27 iulie 2011, 12:02:17 (1 ori)
ce face mai exact ?
la ce foloseste ?
la ce foloseste ?
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
Symbian
Pai videoul de pe youtube ce am pus sus mai incolo arata la ce...Dar pe scurt, home streaming media pe wifiul de acasa, sau de ce nu si de pe internet. Deci trebuie odata serverul SimpleCenter sau Nokia Media server(aceasi branza-s programele) sau programul care functioneaza full cu nokia si nu numai ar fi Tversity de pe www.tversity.com. Pe telefon trebuie programul Home media sau ceva care recunosta serverele astea si va face streaming. Orice. Eu pe relicva nokia 770 m-am uitat si pe filme mp4 prin programul media streamer(tot de la nokia dezvoltata pentru maemo si ulterior abandonata proiectul). Iar unele telefoane n95,n96, cred ca si n8(
) vin cu Home media preinstalata, cu care ar merge streamingul la unele tipuri de media suportate de telefon. So. Pe adresa ce am scris e explicata mai amanuntit cum si ce, dar nu pentru nokia ci pentru androide. Totusi merge si pe nokia daca este acel Home media program pe tel
PS. PE androide, vedeti -pe adresa, teoretic ar merge si streaming TV prin acel server. Deja intra in categoria "PRO", programul pentru streaming TV. in rest serverul e full functionabil, free, fara TV,Youtube<etc.
) vin cu Home media preinstalata, cu care ar merge streamingul la unele tipuri de media suportate de telefon. So. Pe adresa ce am scris e explicata mai amanuntit cum si ce, dar nu pentru nokia ci pentru androide. Totusi merge si pe nokia daca este acel Home media program pe tel
PS. PE androide, vedeti -pe adresa, teoretic ar merge si streaming TV prin acel server. Deja intra in categoria "PRO", programul pentru streaming TV. in rest serverul e full functionabil, free, fara TV,Youtube<etc.
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
27 iulie 2011, 13:22:45
spvc100 27-07-2011 10:49:48

Idiotii astia de la Nokia au avut grija sa fie complect disparuta acest proiect.// Mai este cineva care apasă "FF" la mesajele lui spvc100 ??
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
Nokia9500
Atunci ia de acolo. Sau de pe Ovi store. Free for all useri 
ia dute tu pe www.simplecenter.org poate tie o sa mearga cu FF

ia dute tu pe www.simplecenter.org poate tie o sa mearga cu FF
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
27 iulie 2011, 18:07:43
Intre timp am intrat la Nokia tzapa labagii si am descarcat try it care asa de bine a evaluat ca:
Sorry, but it seems this application is not compatible with devices listed in your Profile. You can update the profile here:
* Nokia C6-01,
* Nokia C7 Astound,
* Nokia C7-00,
* Nokia E6-00,
* Nokia E7-00,
* Nokia N8,
* Nokia N8-00,
* Nokia X7-00
asa ca poti sa treci tzapu draga la sectiunea: Symbian^3,
* Nokia C6-01,
* Nokia C7 Astound,
* Nokia C7-00,
* Nokia E6-00,
* Nokia E7-00,
* Nokia N8,
* Nokia N8-00,
* Nokia X7-00
cu ovulatia
Re la wwww.SimpleCenter.org sunt sigur ca Nokia a avut grija sa nu le incurce socotelile, cum si proiectul mobile web server. si acel site a fost desfintat. Ne vom pomeni ca peste un an va apare un try it la Nokia beta labagii cu un web server clone evoluat
Sorry, but it seems this application is not compatible with devices listed in your Profile. You can update the profile here:
* Nokia C6-01,
* Nokia C7 Astound,
* Nokia C7-00,
* Nokia E6-00,
* Nokia E7-00,
* Nokia N8,
* Nokia N8-00,
* Nokia X7-00
asa ca poti sa treci tzapu draga la sectiunea: Symbian^3,
* Nokia C6-01,
* Nokia C7 Astound,
* Nokia C7-00,
* Nokia E6-00,
* Nokia E7-00,
* Nokia N8,
* Nokia N8-00,
* Nokia X7-00
cu ovulatia

Re la wwww.SimpleCenter.org sunt sigur ca Nokia a avut grija sa nu le incurce socotelile, cum si proiectul mobile web server. si acel site a fost desfintat. Ne vom pomeni ca peste un an va apare un try it la Nokia beta labagii cu un web server clone evoluat
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 123 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter