Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Lool.Si-a cumparat un baiat din vecini N95 nou,si il tine bateria 5 ore .Si N90 u meu tine cam putin,da nici chiar asa .A zis ala ca la filmat,se vede cu ochii cum se duc liniutele de la baterie
Ai lasa mey,ca nu e chiar asa de tampit.Pur si simplu,are acumulator varza.Ecranu e mare,camera e super buna,toate astea consuma.Iar bateria e insuficienta.Pacat,ma gandeam si eu sa imi iau,da asa,mai bine PA
Voi nu sunteti sanatosi sa dati atitia bani pe un tel,care dupa ce ca e cat casa mai tine si bateria putin.cred k un n73 e mai mult decat suficient,dar n95 e scump,mare si defecte multe.peace
Se pare ca tot chinezii rezolva problema bateriilor...iata o baterie care ofera o autonomie cu cca 50% mai mare!Numai sa nu explodeze...cum s-a mai intamplat de curand cu Motorola!