Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ma bucur ca va place aplicatia mea In vara o sa apara si o versiune mult mai avansata decat asta care o sa includa si print screen si Broadcasting si hardwareul pentru contrlolul electrosnicelor si multe alte imbunatatiri...insa va fi necesara o taxa mica pentru creerea contului...aprox 5$. Ce parere aveti despre suma?
Cred ca o sa las catva timp free...tocmai daia am facut varianta asta actuala... Bineinteles ca nu o sa dau nici o skema cu toate ca skema nu o sa fie grea..."creierul " o sa fie tot aplicatia. Hardwareul o sa il trimit prin curier...hardwareul o sa coste intre 150 si 250...vreau sa fac mai multe versiuni si de hardware. Si o sa cumpar si un domeniu... (am planuri mari) Pe LG nu am testat eu...normal este facut sa mearga pe toate telefoanele.
Va multumesc din suflet ca ma sustineti in continuare cu aceasta aplciatie.
150.000 mii 250.000 mii (lei vechi) Nu este un pret sigur... Pretul o sa depinda de mai multe lucruri...pretul pieselor pe care o sa le folosesc, complexitatea hardware-ului...oricum nu o sa depaseasca pretul de 400 mii (lei vechi)...
Daca am inteles eu bine...varianta actuala...este free nu?mai este valabil link-ul ala de la inceputul topicului?eu am incercat sa intru...sa o downladez...dar nu ma lasa why?e problema de la host sau de la ce?
Daca am inteles eu bine...varianta actuala...este free nu?mai este valabil link-ul ala de la inceputul topicului?eu am incercat sa intru...sa o downladez...dar nu ma lasa why?e problema de la host sau de la ce?
Da ala e link-ul. Mai incearca probabil este de la Host...mai au si ei probleme.
28 martie 2007, 11:51:22 • actualizat 28 martie 2007, 12:02:18 (2 ori)
nu merge pe LG.imi zice ''incompatible with handset '' varianta jar de cea jar nu are rost sa mai zic deci oficial....nu merge pe LG seria 81xx;83xx...si who knows pe cele mai multe lg-uri testat pe lg 8138 and 8330
nu merge pe LG.imi zice ''incompatible with handset '' varianta jar de cea jar nu are rost sa mai zic deci oficial....nu merge pe LG seria 81xx;83xx...si who knows pe cele mai multe lg-uri testat pe lg 8138 and 8330
nu stiu daca ai vazut dar poti folosi consola WebConsole. Intri in browser si scrii la adresa www.worldremote.uv.ro/webconsole Te loghezi si ai aceleasi comenzi ca in interfata Java. De preferat este browserul MiniOpera. Incearca si o sa vezi ca iti merge.
28 martie 2007, 14:12:27 • actualizat 28 martie 2007, 15:51:28 (2 ori)
so...am intrat pe adresa postata de tine...dupa ce mi-am facut cont...iata ce vroiam sa te intreb: 1.ca sa setezi melodia 1...5 idem aplicatii...asta se face din world remote downladata pe pc nu? 2.aplicatia java(jar/jad) se conecteaza prin apn wap nu?deci tot nu e valabil pentru LG(majoritatea) pentru ca nu se conecteaza nici o aplicatie java prin apn wap pe acest tip de tel nu stiu daca merge cu apn internet...!!! e bun totusi ca exista web console...alternativa celor cu PC
so...am intrat pe adresa postata de tine...dupa ce mi-am facut cont...iata ce vroiam sa te intreb: 1.ca sa setezi melodia 1...5 idem aplicatii...asta se face din world remote downladata pe pc nu? 2.aplicatia java(jar/jad) se conecteaza prin apn wap nu?deci tot nu e valabil pentru LG(majoritatea) pentru ca nu se conecteaza nici o aplicatie java prin apn wap pe acest tip de tel nu stiu daca merge cu apn internet...!!! e bun totusi ca exista web console...alternativa celor cu PC
1. Da melodiile si aplicatiile le setezi din aplicatia pentru PC. 2. Aplicatia se conecteaza si prin APN wap si prin APN Internet.