Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Si la mine merge.... am reusit pana la urma.. Ce-i drept, cu o oarecare intarziere..defapt d`atunci a mers numai ca n`am avut io suficienta rabdare sa.... astept.. Eu credeam ca merge INSTANT.. CHIAR :ideea: Daca ai INTERNET prin retea fixa... Iti merge mai repede? adica... comnezile le ia mai repede?
Incerc iar sa ma inregistrez si ghici ce se intampla,maximul de carcatere la campul pentru introducerea adresei de mail este 10 caractere. Hai sa facem un test: @ 1 y 2 a 3 h 4 o 5 o 6 . 7 c 8 o 9 m 10
03 octombrie 2006, 14:43:47 • actualizat 03 octombrie 2006, 14:48:19 (1 ori)
McMaster 03-10-2006 12:18:43
Incerc iar sa ma inregistrez si ghici ce se intampla,maximul de carcatere la campul pentru introducerea adresei de mail este 10 caractere. Hai sa facem un test: @ 1 y 2 a 3 h 4 o 5 o 6 . 7 c 8 o 9 m 10
Mai aveti de munca
nu inteleg ce ai vrut sa zici... Dap numarul maxim de caractere este 10. Si de ce este o problema asta?
JohnnyD 02-10-2006 20:34:50
Si la mine merge.... am reusit pana la urma.. Ce-i drept, cu o oarecare intarziere..defapt d`atunci a mers numai ca n`am avut io suficienta rabdare sa.... astept.. Eu credeam ca merge INSTANT.. CHIAR :ideea: Daca ai INTERNET prin retea fixa... Iti merge mai repede? adica... comnezile le ia mai repede?
Nu neaparat...daca ai transfer internet mai bun comenzile nu sunt luate mai rapid (rapiditatea o da timpul de refresh-setabil in aplicatia de pc)...insa exista o probabilitate mai mica ca aplicatia sa se blocheze. <b>TIMPUL DE REFRESH TREBUIE SA FIE CAT MAI MARE PENTRU A EXCLUDE POSIBILITATEA BLOCARII APLICATII</b>
Deci...dupa cum vad...aplicatia dezvoltata de mine vi se pare interesanta... Daca se poate sa-mi raspundeti la anumite intrebari: Ce imbunatatiri credeti ca ar merita aplicatia worldremote? Ati gasit vreo eroare in aplicatie? Daca da care este aceasta? Astept parerile si sugestiile Dvoastra
Pai numai "@yahoo.com" are 9 caractere. Mai ramane un singur caracter,iar adresa mea are cu totul 23 caractere. Chiar nu e evident ca trebuie marit campul
Pai numai "@yahoo.com" are 9 caractere. Mai ramane un singur caracter,iar adresa mea are cu totul 23 caractere. Chiar nu e evident ca trebuie marit campul
Scuze...:D Acum am vazut. Credeam ca te referi la caractere pt user
11 octombrie 2006, 00:06:28 • actualizat 11 octombrie 2006, 00:08:38 (3 ori)
In data de 10-oct-2006 ShelGroup a lansat prima versiune a consolei web (WorldRemote WEBConsole). Cu ajutorul acestei console, puteti controla PC-ul nu numai cu ajutorul telefonului, ci si cu ajutorul altui computer. Versiunea WEBConsole este destinata in special celor care nu au un telefon compatibil cu aplicatia (ex. Nokia 3650) sau celor care nu detin un telefon. Pentru a accesa WorldRemote WEBConsole: