Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Coruperea cardurilor la nokia symbian
3 448 vizualizări
144 răspunsuri
Linkuri topic "Coruperea cardurilor la nokia symbian"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006
12 februarie 2007, 19:28:29
poi, nu poti formata un card si apoi sa recuperezi datele! Formatezi- pierzi datele! Asta este.sau faci backup la inceput pe pc si apoi formatezi.
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
Hmm..Prin formatare pierzi datele de pe orice suport ce ofera date de stocare..asa e si la carduri..nu poti salva nimic
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Windows CE
ba se poate! ! ! daca nu se putea atunci nu mai puneam problema. . . oriqm someone
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
ok sa vad cum faci?
Efectiv pierzi timpul degeaba..cu cautari nu ai cum sa salvezi datele de pe un card corupt(pe care nu-l mai poti accesa)
Efectiv pierzi timpul degeaba..cu cautari nu ai cum sa salvezi datele de pe un card corupt(pe care nu-l mai poti accesa) MW Addicted
867 mesaje
din 31/03/2006
Symbian
Daca n-am avut cardul corupt, am si eu o intrebare:nu mai merge sa intri intr-un card corupt nici cu un file manager?
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Symbian
Poi daca il formatezi,formatat ramane,nu mai recuperezi nimic! Fa inainte de formatare backup pe pc! Nu mai poti intra cu nimic daca e corupt!
MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006
Symbian
apoi, la ce sa mai faci backup daca datele sunt deteriorate? Nu stiu...
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Windows CE
baieti recuperarea ma priveste . . . dar eu ce vreau sa aflu e daca mai am vreo sansa sa il formatez
PS: va zic cum fac recuperarea dupa ce il formatez . . . daca se mai poate . . .
PS: va zic cum fac recuperarea dupa ce il formatez . . . daca se mai poate . . .
MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006
Symbian
la intrebarea asta nu putem raspunde noi! Incearca si vezi tu. Apoi ne zici si noua...
Începător
13 mesaje
din 14/05/2007
27 iunie 2007, 15:13:58 • actualizat 27 iunie 2007, 15:18:41 (1 ori)
Se pot recupera datele de pe carduri de memorie corupte sau formatate.Sunt programe speciale unul din ele...dupa parerea mea foarte bun e Recover My Files.Am eu kitul de instalare....id de mess maryus_romeo BAFTA!!!
Ideea e sa ii faci cormatarea de pe pc...si quick format.DACA formatezi de pe telefon...adio toate datele..Program pt formatat carduri mmc corupte am eu.
Ideea e sa ii faci cormatarea de pe pc...si quick format.DACA formatezi de pe telefon...adio toate datele..Program pt formatat carduri mmc corupte am eu.
MW Lurker
401 mesaje
din 15/03/2007
Symbian
ai un progr cu care sa format cardu care lam stricat cand iam dat format la tel cu cardul in el?
MW Luver
144 mesaje
din 29/03/2007
27 iunie 2007, 15:37:28
caporalu_nokia 27-06-2007 15:13:58
Se pot recupera datele de pe carduri de memorie corupte sau formatate.Sunt programe speciale unul din ele...dupa parerea mea foarte bun e Recover My Files.Am eu kitul de instalare....id de mess maryus_romeo BAFTA!!!
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Nokia6680
Din senin mi s-a corupt cardul,aveti vreun program pt pc sa formatez,in afara de mmcmedic,tocmai cu el incerc si nu merge! Va rog frumos...
MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006
SymbianDrix 09-07-2007 18:50:19
Din senin mi s-a corupt cardul,aveti vreun program pt pc sa formatez,in afara de mmcmedic,tocmai cu el incerc si nu merge! Va rog frumos...MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Symbian
Nu te inteleg Valy ! Nu il pot formata cu telul...nu il vede,pe pc dau format direct si zice ca nu poate formata,cu mmcmedic se blocheaza !
ii dau formatare si nu mai misca!
ii dau formatare si nu mai misca!
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter