Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Coruperea cardurilor la nokia symbian
3 448 vizualizări
144 răspunsuri
Linkuri topic "Coruperea cardurilor la nokia symbian"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
12 septembrie 2006, 23:02:59
o avea..si nu si-a updatat profilu..ma rog, ca orice sistem de operare (ca si windowsu de pe pc) trebuie si el formatat si pus din nou pe curat, ca..de..asa e cu astea cu symbian. E un pretz mic pentru disponibilitatea symbian-ului de a face atatea lucruri ..zic io
12 septembrie 2006, 23:09:34 • actualizat 12 septembrie 2006, 23:19:33 (1 ori)
Din cate stiu eu defragmentarea unui card pe Nokia se face doar daca ai instalat SmartGuard (un prog. cu care poti ascunde fisiere din memoria tel sau mmc) ,ai ascuns anumite fisiere de pe card,si ai formatat telefonul fara sa le faci vizibile! La mine asa s-a intamplat!
Dar ca de obicei eu am stat si m-am gandit DE CE s-a intamplat asa si am facut un scurt rezumat la ce operatii am facut cu telefonul inainte de defragmentare!Dar sunt si multe carduri de memorie care sunt defecte sau au unele buguri din fabricatie!Eu am patit la fel cu un Kingston de 512 luat de la un prieten.Mergea foarte incet,nu mi se deschideau aplicatiile,pt a intra la poze in galerie trebuia sa astept un minut doua si multe alte chestii d'astea.Acum mi-am luat unul de 1GB si merge brici 
Gab29 eu cred ca stiu cine se "semneaza" Nokia_sux.
Chestia nasoala e ca nu si-a anuntat tovarasii inainte si a iesit o mica incurcatura azi pe topicul asta 
hmmm...Plus ca scenaristul e la pamant!
Am impresia ca a instalat Opera mini pe pc pentru ca zicea ca nu intra pe wap
Poate ne spune si noua ce a schimbat prin registrii sa o instalam si noi ca sa avem un browser mai familiar pe computer!
Cuget! Oare cat ar trai un user aici cu porecla WiNDOWS_MOBiLE_SUX?
Dar ca de obicei eu am stat si m-am gandit DE CE s-a intamplat asa si am facut un scurt rezumat la ce operatii am facut cu telefonul inainte de defragmentare!Dar sunt si multe carduri de memorie care sunt defecte sau au unele buguri din fabricatie!Eu am patit la fel cu un Kingston de 512 luat de la un prieten.Mergea foarte incet,nu mi se deschideau aplicatiile,pt a intra la poze in galerie trebuia sa astept un minut doua si multe alte chestii d'astea.Acum mi-am luat unul de 1GB si merge brici 
Gab29 eu cred ca stiu cine se "semneaza" Nokia_sux.
Chestia nasoala e ca nu si-a anuntat tovarasii inainte si a iesit o mica incurcatura azi pe topicul asta 
mIRCea 12-09-2006 22:55:38
si baiatul asta "nokia sux" nici nu are symbian... cred ca e un wm user cu opera mine!
hmmm...Am impresia ca a instalat Opera mini pe pc pentru ca zicea ca nu intra pe wap
Poate ne spune si noua ce a schimbat prin registrii sa o instalam si noi ca sa avem un browser mai familiar pe computer!Cuget! Oare cat ar trai un user aici cu porecla WiNDOWS_MOBiLE_SUX?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 septembrie 2006, 23:34:38
Spawn afla ca nu am nici o legatura cu userul "Nokia sux". Nu stiu ce ai cu mine, dar in fine.
Ultima parte din mesajul meu anterior a fost mai mult o ironie
Theclaw37 ai avut instalat Netquin?
Ultima parte din mesajul meu anterior a fost mai mult o ironie
Theclaw37 ai avut instalat Netquin?
MW Addicted
867 mesaje
din 31/03/2006
SymbianmIRCea 12-09-2006 22:55:38
si baiatul asta "nokia sux" nici nu are symbian... cred ca e un wm user cu opera mini!
hmmm...MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
12 septembrie 2006, 23:40:45
gab29 12-09-2006 23:38:49
PS:Cardul il ai asa cum il intretii
MW Veteran
526 mesaje
din 25/01/2006
Symbian
dsf e netqin nu netquin
. Nici eu nu am avut probleme cu card la n-gage desi des schimbam jocurile(am 256mb). Cei care ati avut probleme rog sa scrieti cum le 'ati rezolvat !
. Nici eu nu am avut probleme cu card la n-gage desi des schimbam jocurile(am 256mb). Cei care ati avut probleme rog sa scrieti cum le 'ati rezolvat ! MW Addicted
867 mesaje
din 31/03/2006
Symbian
@mIRCea, ma refeream la ce instalezi pe el, ce anume stergi de pe el, etc.
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
12 septembrie 2006, 23:50:10
exact! daca tii numai muzica si filme, nu are ce sa se strice la el...
daca incepi sa dld si sa instalezi tot ce gasesti pe net, e si normal sa mai apara probleme!
daca incepi sa dld si sa instalezi tot ce gasesti pe net, e si normal sa mai apara probleme!
13 septembrie 2006, 09:54:39
Nu .. ce e netqin ala...ce face?
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
Symbian
Eu Am cardu de 32 si telu imi arata ca e de 30 mb.
29 octombrie 2006, 18:37:18
logic...o parte o pastreaza pt swap file...mie din cardu de 512mb imi arata 495mb
.. adik fura 17mb
.. adik fura 17mb
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
Symbian
mie din 512 imi arata 490.De ce la tine e mai mult cu 5 mega?
MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
29 octombrie 2006, 22:40:37
cum se manifesta coruperea asta a cardurilor?ce se intampla mai exact?eu nu am patito niciodata.am cardul original de 64 mega si i`am dat o singura data format pt ca eram curios...
30 octombrie 2006, 10:39:57
cand se corupe cardul, datele care erau pe card nu mai sunt accesibile (cel putin de pe telefon), si cateodata chiar si sistemul de operare incepe sa se comporte ciudat..(nu ma intra in meniuri, face tot felu de figuri etc) ... pt Dany_boy: pai nu stiu, probabil ca la tine are nevoie de mai multa memorie
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter