IQ-ul estimat: 100
Insa la intrebarea cu avionul si cu supravietuitorii stiam raspunsul (am scris nicaieri - ca doar sunt supravietuitori si nu necesita ingropare) dar nu mi l-a acceptat ca fiind corect
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
*Coeficientul de inteligenta al membrilor MW*
2 020 vizualizări
63 răspunsuri
Linkuri topic "*Coeficientul de inteligenta al membrilor MW*"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
17 martie 2009, 20:22:51
Conform unei examinari recente, in vederea obtinerii permisului port-arma, media obtinuta de mine la testele la care am fost supus este de 120. . .
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
17 martie 2009, 20:35:24
Eu am scos 110 la testul din aplicatia aia (IQ.exe). Oare daca vreau sa iau permis de port-arma, cata mita trebuie sa dau ca sa acopar alea 10 unitati care imi lipsesc?
)
) MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
17 martie 2009, 20:46:35
La o testatre in vederea obtinerii permisului port-arma nu rezolvi doar un test! Sunt o sumedenie de teste pe care le parcurgi.
Si cred ca se poate obtine permis port arma si cu 110.
Si cred ca se poate obtine permis port arma si cu 110.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter