Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
29 ianuarie 2008, 16:01:53 • actualizat 29 ianuarie 2008, 18:34:25 (1 ori)
Sa inteleg ca sunt unii pe forum care vor sa afle cu ce parte a corpului gandesc si care este procentajul? Probabil au nevoie de "semne exterioare de barbatie" cu care sa se faca remarcati pe forum! )
la testul acesta am raspuns corect la toate. asa ceava am primit la testul psihologic cand am fost la recrutare testul de pe proveyourlogic il fac maine de la scoala
Si eu am raspuns corect la toate de pe testul asta http://www.teste-inteligenta.ro/rationala/instructie/ Dar nu mi se pare asa de greu, doar un pic de spirit de observatie si atentie. In schimb m-am blocat la Level 16 pe provelogic...
ei, nu am luat la rand, am luat prima data 1000. apoi 1,658,659,apoi 999. / Multumesc pentru raspuns! Am pus intrebarea fratelui meu (in limba romana) si el mi-a zis ca sigur e ceva legat de litere.
si "mobilewave" si un coeficient de inteligenta ridicat. poate ar suna mai bine titlul topicului "cine de pe mobilewave pleaca la oxford"? oricum. glumesc. e o idee buna