Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C100 (HTC Oxygen)
54 357 vizualizări
2 272 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C100 (HTC Oxygen)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
08 decembrie 2006, 10:19:23
atunci tre sa incep demersurile sa gasesc si eu una bucata SPV
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
08 decembrie 2006, 12:18:12
MTS asteapta de mult one of the top cellhunters to return.
MW Addicted
1448 mesaje
din 14/08/2005
SymbianMbqccd 07-12-2006 23:24:07
Cred ca nici nu știi să dai ok la un windows mobile, IonutzMW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Presupun ca upload nativ tot nu stie sa faca.Sau ma insel?Browserul deschide pagini ce contin javascript si frameuri?
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Tot WM5 e, deci ar trebui sa se comporte ca un C600 in aceste privinte.
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Din ce am citit pe acest forum despre spv, văd că diferența dintre c100 și c600 este rezoluția ecranului, în rest aceleași probleme sau avantaje. C100 pare a fi un c500 cu wm5 și desigur edge în plus.
Până în prezent mi-a instalat orice .cab, chiar dacă nu erau sigure. Apar probleme la unele arhivate pe care nu dorește să le instaleze, am calculatorul mort, și cred că dezarhivarea pe mobil este cauza.(sunt și excepții)
Avantajele acestui telefon:
-viteza edge
-sistem de operare cu multe posibilități/ procesor bun
-autonomia acumulatorului( rezistă peste 7 ore folosite non-stop, fără a fi conectat la pc și asta după o încărcare foarte rapidă )(cu internet explorer și download/ nu playere, care consumă mai puțin)
-sim+, un plus de memorie alături de miniSD( inclus 128 mb, dar l-am înlocuit cu 1gb)
Am reușit să descărc cu mobilul orice extensie, chiar dacă telefonul nu o poate reda nativ.
La capitolul java am observat că "funcționează" și unele jocuri nokia s60, dar din câte am citit pe forum se poate mult mai mult la java și presupun că este la fel și în cazul acestui spv, chiar dacă încă nu am încercat( îl descoper și eu într-o anumită ordine a nevoilor personale)
Şi nu este greu de utilizat windowsul mobil, așa cum au crezut/cred unii și se tem de un telefon cu windows!
Până în prezent mi-a instalat orice .cab, chiar dacă nu erau sigure. Apar probleme la unele arhivate pe care nu dorește să le instaleze, am calculatorul mort, și cred că dezarhivarea pe mobil este cauza.(sunt și excepții)
Avantajele acestui telefon:
-viteza edge
-sistem de operare cu multe posibilități/ procesor bun
-autonomia acumulatorului( rezistă peste 7 ore folosite non-stop, fără a fi conectat la pc și asta după o încărcare foarte rapidă )(cu internet explorer și download/ nu playere, care consumă mai puțin)
-sim+, un plus de memorie alături de miniSD( inclus 128 mb, dar l-am înlocuit cu 1gb)
Am reușit să descărc cu mobilul orice extensie, chiar dacă telefonul nu o poate reda nativ.
La capitolul java am observat că "funcționează" și unele jocuri nokia s60, dar din câte am citit pe forum se poate mult mai mult la java și presupun că este la fel și în cazul acestui spv, chiar dacă încă nu am încercat( îl descoper și eu într-o anumită ordine a nevoilor personale)
Şi nu este greu de utilizat windowsul mobil, așa cum au crezut/cred unii și se tem de un telefon cu windows!
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Ai uitat să specifici camera de 1.3 megapixeli
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Aveam eu vaga impresie că uitasem ceva .;-) camera aceea. Dar oricum pentru cineva cu vga trecerea la 1.3 mp este echivalentă cu un pas pe luna, iar dacă fotografiile le faci doar pentru a le păstra pe mobil nici nu contează rezoluția. Dacă vrei să le scoți pe hârtie sau să le păstrezi în calculator atunci da, 1.3 mp nu e suficient.
Pozele la lumina zilei ies clar, în culori vii.
Pe mine unul, care nu prea fac poze cu telefonul( decât foarte rar) nu mă interesează.
Pozele la lumina zilei ies clar, în culori vii.
Pe mine unul, care nu prea fac poze cu telefonul( decât foarte rar) nu mă interesează.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
10 decembrie 2006, 13:46:22
@Mbqccd sigur merge file managerul din Opera Mini? mie nu-mi merge, probabil C100 are o versiune mai nou a platformei java tao care suporta JSR-75 (acces la file system)?
oricum unul dintre cele mai bune file managere pt smartphone mi se pare Resco Explorer.. functii la greu si rapid.
Iar pt dezarhivat rar-uri ai 2 posibilitati: unrar (versiune smartphone) si winrar (versiune ppc.. iti trebuie un emulator de cursor cum ar fi SPHelper)
Si in rest e stabil sistemul de operare, nu?
modoran upload nu cred ca stie, insa frames si javascript trebuie sa stie
oricum unul dintre cele mai bune file managere pt smartphone mi se pare Resco Explorer.. functii la greu si rapid.
Iar pt dezarhivat rar-uri ai 2 posibilitati: unrar (versiune smartphone) si winrar (versiune ppc.. iti trebuie un emulator de cursor cum ar fi SPHelper)
Si in rest e stabil sistemul de operare, nu?
modoran upload nu cred ca stie, insa frames si javascript trebuie sa stie
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Files managerul de la opera mini funcționează identic cum funcționa pe myx6-2 pe care îl aveam înainte: copy-paste, creare foldere/ștergere/redenumire fișiere, vizualizare imagini, redare amr și miduri.
Eu folosesc managerul inclus de producători.
Eu folosesc managerul inclus de producători.
MW Lurker
374 mesaje
din 03/05/2006
2 aprecieri
10 decembrie 2006, 16:48:44
mie mi se pare chiar frumos pe dinafara,se pot apasa mai multe butoane odata
se poate decoda??
se poate decoda?? zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
11 decembrie 2006, 16:13:24 • actualizat 11 decembrie 2006, 16:15:20 (1 ori)
Pt proprietarii noi de un WM 5.0 recomand:
- [local=../wm5ghid.php]Ghid SPV C600 (Windows Mobile 5.0)[/local]
- [local=../smartphone.php]Windows Smartphone[/local] (versiunea [local=../smartphone.php?show=list&]mobila[/local]). Vizitati Resources si Mobile Links.
(ambele aici pe MW)
@Mbqccd incearca Resco Explorer, e mai complet ca cel inclus.
Totusi, la partea stabilitate, telefonul sta bine?
@stargate inca nu am auzit de decodare free pt SPV C100..
- [local=../wm5ghid.php]Ghid SPV C600 (Windows Mobile 5.0)[/local]
- [local=../smartphone.php]Windows Smartphone[/local] (versiunea [local=../smartphone.php?show=list&]mobila[/local]). Vizitati Resources si Mobile Links.
(ambele aici pe MW)
@Mbqccd incearca Resco Explorer, e mai complet ca cel inclus.
Totusi, la partea stabilitate, telefonul sta bine?
@stargate inca nu am auzit de decodare free pt SPV C100..
Începător
15 mesaje
din 11/12/2006
11 decembrie 2006, 17:59:45
@DSF
Dar decodare "non-free" pt SPV C100 exista?
Vreau sa-mi iau unul dar sa-l folosesc pe Vodafone. Unde-l decodez si la ce bani? Eventual pe PM.
Multumesc anticipat.
Dar decodare "non-free" pt SPV C100 exista?
Vreau sa-mi iau unul dar sa-l folosesc pe Vodafone. Unde-l decodez si la ce bani? Eventual pe PM.
Multumesc anticipat.
MW Lurker
374 mesaje
din 03/05/2006
2 aprecieri
11 decembrie 2006, 18:22:02
poate pune cineva poze facute cu camere lui c100
si un pret 
am inteles ca e in jur de 530RON pe abonament la Orange
si un pret 
am inteles ca e in jur de 530RON pe abonament la Orange
Opera Mini