Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Orange SPV C100 (HTC Oxygen)
54 357 vizualizări
2 272 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C100 (HTC Oxygen)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Dar aplicatii care sa REFUZE sa se instaleze ai intalnit?Si app java merg?Cu ce apn,wap sau internet?Browserul cum e,stie javascript?
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Da. Îmi spune că nu sunt pentru windowsul meu( erau pentru pocket pc, luate după getjar).
Despre java nu pot să-ți spun prea multe, probabil se pot rezolva problemele ca și pentru c600, trebuie să încerc java online. Nu văd motivul pentru care nu ar merge aplicațiile java cu apn wap ca pe c600, iar eu mă voi strădui când voi avea timp să fac ceea ce scrie în topicul dedicat pentru aceasta.(deși nu mai am nevoie O.M.)
Oricum, merg jocurile pentru motorola 176x220, pe care le aveam și pe sagem, nu merg cele 3d pentru sony-ericsson( doar .cab am găsit câteva jocuri 3d).
Files managerul de la opera mini funcționează perfect, iar zip-urile le dezarhivez cu mobile rar, o aplicație java( desigur sunt și aplicații pentru windows).
Mie îmi convine la acest telefon faptul ca bateria mă ține peste 7 ore conectat continuu la internet( am testat într-o zi durata) la viteză edge, care se simte față de ce eram obișnuit înainte.
Despre java nu pot să-ți spun prea multe, probabil se pot rezolva problemele ca și pentru c600, trebuie să încerc java online. Nu văd motivul pentru care nu ar merge aplicațiile java cu apn wap ca pe c600, iar eu mă voi strădui când voi avea timp să fac ceea ce scrie în topicul dedicat pentru aceasta.(deși nu mai am nevoie O.M.)
Oricum, merg jocurile pentru motorola 176x220, pe care le aveam și pe sagem, nu merg cele 3d pentru sony-ericsson( doar .cab am găsit câteva jocuri 3d).
Files managerul de la opera mini funcționează perfect, iar zip-urile le dezarhivez cu mobile rar, o aplicație java( desigur sunt și aplicații pentru windows).
Mie îmi convine la acest telefon faptul ca bateria mă ține peste 7 ore conectat continuu la internet( am testat într-o zi durata) la viteză edge, care se simte față de ce eram obișnuit înainte.
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Aha.Poti downloada de pe rogepost si yourfilelink cu el?Accepta orice extensie?Face figuri BT?
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Am descărcat de pe rogepost. Bluetooth-ul nu mi-a făcut nicio problemă. Am comunicat doar cu motorola v3x, sagem my500c și nokia 6280. Poți trimite orice extensie prin bluetooth, mai puțin .jar pe care mi le salvează numai în memoria internă, iar dacă există și altă posibilitate încă nu știu)
Descarcă nativ, fără altă aplicație .zip.
Descarcă nativ, fără altă aplicație .zip.
MW Veteran
710 mesaje
din 27/10/2005
Windows CE
cine are c100?ar putea să ia meniul sim+ din folderul windows al telefonului,să-i facă upload și să-l pună și ceilalți pe telefoanele lor...
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
Windows CE
mă, la Shop in Craiova au telefonu ăsta? că prea se vorbește despre el. vreau să-l testez
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Cand apesi refrersh in MTS ce se intampla? Dar cand apesi refrersh si ai C600 selectat in settings - hardware?
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Dacă nu aleg nimic și dau refresh îmi da cell id 3800-20717. Dacă dau spv c600 sau alt spv, îmi apare 0-0, dacă aleg No GSM 1-1, iar dacă aleg Com Port atunci e 3800-20717.
MW Addicted
1448 mesaje
din 14/08/2005
07 decembrie 2006, 21:43:38
e un jaf. imi da impresia de Sagemuri d-alea vechi, e chiar nasol. arata ieftin, si se vede prost pe ecran.l-am tesctat in orange shop si era cu sim+, dar dupa ce am vazut cumn arata m-am lecuit si am testat un 6288.
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Cred ca nici nu știi să dai ok la un windows mobile, Ionutz
Şi unde ai văzut tu ca avea sim+?
Ca nu-ți place ție la design e ok, dar, cum îți place nokia n73 atunci? E chiar foarte nașpa...
Note: Posts were merged
Şi unde ai văzut tu ca avea sim+?
Ca nu-ți place ție la design e ok, dar, cum îți place nokia n73 atunci? E chiar foarte nașpa...
Note: Posts were merged
MW Luver
115 mesaje
din 09/10/2006
07 decembrie 2006, 23:44:46
Tocmai am achizitionat un SPV C100 de la orange shop. E calumea. Ce-i drept, la aspect nu se compara cu C500 sau c600, are un look mai ieftin asa, si chiar e mai ieftin. 550 RON approx la abon sau cu puncte. la liber nu se da inca. l-am testat si merge ok. e destul de stabil windows-ul, nu se blocheaza si merg si aplicatiile java. se vede destul de bine pe ecran, desi e mai mic ca la celelalte. dar asta e avand in vedere k e un tel asa de ieftin. si finisajele sunt bune, taste etc. nu imi place k lipseste logoul cu "Designed for Windows Mobile" de pe spate 
Telefonul vine livrat cu un card MiniSD de 128 mega. si castile sunt calumea. Nu merg castile de la celelalte SPV-uri deoarece astea se conecteaza la portul mini USB, dar se aude absolut bestial. Mult mai bine ca la C500 ( ala l-am avut eu ). Deci per ansamblu, raportul calitate - pret este ok. e un telefon bun si il recomand la toata lumea. A, btw, si pozele ies super bine. Are o gramada de reglaje la camera.

Telefonul vine livrat cu un card MiniSD de 128 mega. si castile sunt calumea. Nu merg castile de la celelalte SPV-uri deoarece astea se conecteaza la portul mini USB, dar se aude absolut bestial. Mult mai bine ca la C500 ( ala l-am avut eu ). Deci per ansamblu, raportul calitate - pret este ok. e un telefon bun si il recomand la toata lumea. A, btw, si pozele ies super bine. Are o gramada de reglaje la camera.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
08 decembrie 2006, 08:29:27
Mbqccd, thanks! Se pare ca merge MTSul.
Esti cumva din zona Buzaului?
Esti cumva din zona Buzaului? MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
Windows CE
Da, sunt momentan undeva lângă Buzău!
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Merge! Multumesc mult pentru informatie.
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter