Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
...... cine ma ajuta si pe mine cu un link ..de pe care sa pot downloada agilemobile...toate care le`am gasit eu ..ori era cu plata..ori era trial ... ori nu imi mergeau .... pls
Hai sa reiterez si eu buba mea pe care am scris-o si pe softpedia.
Cand vorbesc de acasa se aude un zgomot de fundal ciudat. Chestia e ca se aude si la mine si la interlocutori. Este ca un fel de shuruit, chitzait infundat, motzait... greu de reprodus in litere. Zgomotul este in fundal, sub voce. Nu incomodeaza comunicarea, vocea ramane clara. Dar e enervant sunetul asta. Nu este constant, este asa... variabil. Uneori dispare. Mai mult, nu apare peste tot, se intampla aproape la fiecare apel dat de acasa. La serviciu mi s-a intamplat doar o singura data, iar in trafic nu l-am auzit. Facand eu ceva teste se pare ca folosind handsfree-ul rezolva in buna masura aceasta problema.
Voi ati avut ceva asemanator ? Stiti vre-o metoda de a inregistra convorbirea pentru exemplificare ? Idei ?
am si eu o problema cam ciudata cand folosesc opera pt a naviga pe wap merge bine dar cand vreau cu explorer-u im zice ca"pagina este imposibil de gasit" , interesant nu ?
Iote ca mai aparu o problema cu C500-le meu. Oricat de mult as sustine eu acest celular incepe sa ma dezamageasca. Initial am avut un pixel dus pe camera. L-am dus la service si i-au schimbat acel modul. Acum am zgomotul pe fundal la unele apeluri, in functie de zona din care fac apelul.
Mai nou am decoperit ca eu de fapt nu primesc Flash SMS-uri pe SPV C500. Flash SMS-uri sunt acelea gen 415 - Cronos care iti apar direct pe ecran. Eu am tot incercat si am zis ca deh, o fi reteaua lor ocupata. Dar recent am pus si M55-ul la test si am vazut ca ele de fapt vin.
Vin si va intreb, voua, celor care folositi SPV-ul pe Orange, va vin mesajele de la Cronos ? E vre-o setare speciala pe care eu nu am facut-o sau poate am facut-o si mi le filtreaza ?
Eu n-am SPV C500 deci nu pot sa-ti dau raspuns... Se stie ca SPV C500 are un bug sonor, care se aude cand asculti mp3-uri, la un interval de ~ 10 secunde (un 'tsss' enervant) [interesant ca unii sustin ca nu este prezent bugul acesta in telefoanele lor].
Si cu celalalt model nu aveai probleme cu zgomotul de fond? Eu zic sa mergi la service... dar inainte de asta dai un Hard Reset
Mda, dupa un hard reset si niste incercari pe la *100# si-a dat drumul. Ce e interesant e ca si la *100# mi-a dat initial o eroare de genul nushce inregistrare nu s-a facut, sa incerc din nou. Acum merge perfect... ma intreb ce-o fi avut.
Dati-mi si mie un link de unde iau ultimul ROM de QTEK.
*100# nu merge cum trebuie destul de des pe toate telefoanele, dar cronos trebuie sa mearga. Problema cu sunetul la mine chiar nu exista, poate ma credeti sau nu.